Idén télen a hatvanas-hetvenes évek sci-fi szkafanderei fogják uralni a divatot Szombathelyen?

NagyRobert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 12., szerda •
2001: Űrodüsszeiába öltözhetnek a csajok.
Idén télen a hatvanas-hetvenes évek sci-fi szkafanderei fogják uralni a divatot Szombathelyen?

Alapvetően az űrruha sok mindentől véd, többek közt a hidegtől, meg a túlnyomástól is, szóval tagadhatatlanul hasznos darabja lehet a téli ruhatárunknak. A most bemutatásra kerülő modelt az egyik, Fő térhez közeli butik kínálatában találtuk.

Az általunk csak Szkafander 3000-nek nevezett kabát már messziről vonzza az emberek tekintetét, köszönhetően a rózsaaranyba hajló, kályhaezüst színének, amit steppeléssel igyekeztek az emberi szem számára befogadhatóvá, és nem direkt vakítóan ocsmánnyá tenni.

Ugyan, ezen törekvések kudarcba fulladtak, de az igénytelenségnek még koránt sincs vége. A bukósisak méretűre tömött kapucni biztos jól jön, ha valaki elcsúszik a jégen, viszont nagyon hiányzik róla a hajszárító búrákat idéző plexi, ami megvédhetné a viselője arcát a kósza hógolyóktól, meg a felismerhetőségtől.

Abba pedig tényleg kár belegondolni, ha egy próbababának ennyire előnytelenül áll a történet, hogy nézhet ki ez egy emberen, mozgás közben? Annyi biztos, ha ezt felveszed, bármelyik házibuliban beállhatsz a diszkógömb helyére. De, nézzük a dolgok jó oldalát, ez a kabát tutira megvéd még a napszéltől is.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére