Heti szexhoroszkóp (jún. 28- júl. 4)

Seprenyi Fanni • 2015. június 27., szombat •
Ezt mondják a kártyák.
Heti szexhoroszkóp (jún. 28- júl. 4)

KOS márc. 21- ápr. 20.

Kedves Kos! Önnél minden az ágyban dől el. A Kámaszútra összes pózát ismeri és alkalmazza is. Szereti a titkos kapcsolatokat és nem habozik minden idejét erre kihasználni! Mostanában nem a hűség mintaképe lesz. A hét erogén zónája a fül.

BIKA ápr. 21- máj. 20.

Kedves Bika! Szereti a spontán szeretkezéseket, és szívesen eszik természetes afrodiziákumokat! Nagyon romantikus, a partnerről sem feledkezik meg, nagyon elkényezteti. A hét erogén zónája a boka.

IKREK máj. 21- jún. 21.

Kedves Ikrek! Az ágyban sokkal félénkebb, mint amennyire nagy a szája. Szereti, ha Partnere irányít. Szereti a szexuális szerepjátékokat és kiegészítőket! A hét erogén zónája a has.

RÁK jún. 22- júl. 22.

Kedves Rák! Nagyon nehéz Önt elcsábítani, mert rendkívül érzelmes típus, de ha sikerült a lelkét meghatni, akkor már nyert ügye van partnerének! A hét erogén zónája a mellbimbó.

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Kedves Oroszlán! Ön körül minden tekintetben izzik a levegő. Kicsit gátlásos típus, de sok odafigyeléssel meghódítható. Szereti, ha elhalmozzák csókokkal, akkor ki tudja fejezni ágybéli kreativitását. A hét erogén zónája a száj!

SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Kedves Szűz! Ön a "csapjunk a közepébe"típus, nem szereti sem az elő sem az utójátékot! Csak saját magával van elfoglalva, aminek partnere igencsak kárát látja! Ha nem változtat, egyedül marad a kezeivel! A hét erogén zónája a kéz!

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Kedves Mérleg! Ön a végletek embere, van, amikor eszébe sem jut a szex, máskor meg csillapíthatatlan vágyat érez, hogy azonnal szeretkezzen partnerével! Szereti az újdonságokat kipróbálni, de az élvezetekre való törekvés a mérvadó. A hét erogén zónája a klitorisz.

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Kedves Skorpió! A legideálisabb szerető a héten a Skorpió. Ön szeret irányítani, ezt el is várja partnere. Még a legapróbb nézeteltérést is szexszel akarja megoldani, ez általában sikerül is! A hét erogén zónája a has.

 NYILAS nov. 23- dec. 21.

Kedves Nyilas! Ön szívesen kezdeményez, szereti az előjátékot, és alkalmazza is! Partnerétől függ, hogy mit tud Önből kihozni. Az ágyban nagyon kreatív, de van még mit tanulnia. A hét erogén zónája a szemöldök.

BAK dec. 23- jan. 20.

Kedves Bak! Önnek nem erőssége a spontaneitás, ez az ágyban is megmutatkozik. Mindent szeret előre eltervezni, aminek partnere is igazán örül, hogy nagyon szenvedélyes! A hét erogén zónája a térdhajlat.

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.  

Kedves Vízöntő! Minden titkos vágya teljesül, de nem azzal a partnerével, akivel párkapcsolatban van. Legpajzánabb vágya is valóra válik, nem fogja megbánni! A hét erogén zónája a csípő.

HALAK febr. 20- márc. 20.

Kedves Halak! Ön nagyon hangulatember, és ezen múlik szexuális aktivitása is! Szereti kényeztetni partnerét, nem riad meg az extrém kihívásoktól sem. Minden vágya teljesül egy romantikus nyaralás kapcsán. A hét erogén zónája a nyak.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

"Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére