Harag, döntéshozatal, csodák - ezt hozza a kedd!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 10., kedd •
A Bika ma inkább mosolyogjon, az Oroszlán ma végre meghozhat egy fontos döntést.
Harag, döntéshozatal, csodák - ezt hozza a kedd!

Kos: Taníts meg valamit másoknak. Kedden te leszel a legjobb tanár, és nagyszerű tanítványok vesznek majd körül téged. Igen, akkor is így lesz ez, ha nem vagy pedagógus. Ma az életeddel, a jelenléteddel, a reakcióiddal tanítasz másokat. Hidd el, ez a tanítás sokkal fontosabb, mint bármi, amit az iskolában kaphatnak. De az is igaz, hogy csak akkor adhatod át ezeket a tanításokat, ha őszinte életet élsz.

Bika: Vigyázat,könnyen lehet, hogy ma valaki azt hiszi, hogy haragszol rá. Fontos lenne, hogy egy kicsit többet mosolyogj, és kevesebbet morcoskodj, mint ahogyan azt szoktad eddig. Ha pedig már a mosolygásnál tartunk: Ma olyan helyzetekben is mosolyognod kellene, amelyekben igazából nincs is ehhez kedved. Ezek a mosolyok segítenek megoldani ezeket a helyzeteket.

Ikrek: Mi mindenért vagy hálás és kinek? Itt az ideje annak, hogy kimondd végre a háládat, és hogy megmutasd másoknak, milyen sokat köszönhetsz nekik. Ha ezt képes vagy kimondani és megmutatni csütörtökön, akkor még több támogatást és segítséget fogsz kapni. Ma érdemes tudatosítanod magadban, hogy a hálára mindenkinek szüksége van: Annak is aki adja, és annak is, aki kapja.

Rák: Talán bosszant, ha olyanok is megszólalnak egy társaságban, akiknek – véleményed szerint – jobb lenne hallgatni. Nem baj, ha így érzed, de az már  okozhat némi bonyodalmat, ha hangot is adsz ennek a vélekedésednek. Ne felejtsd el nem azzal segítesz, ha lehordod azokat, akik szerinted nem odaillő dolgokat mondanak. Inkább segítsd őket azzal, hogy tanácsokat adsz nekik.

Oroszlán: Kedden hozz meg egy döntést. Azokat az ügyeket, amelyeket eddig halogattál most ideje lesz megoldani, megszervezni és elintézni. Ha vannak terveid, azok megvalósításába is ma kéne belevágnod. Ezeket a terveket legalább szedd listába, és arról is írj egy listát, hogy a terveid megvalósításához mikor mit kellene tenned. A tervezgetésre és a listaírásra is kitűnő lesz a kedd.

Szűz: Az elismerés olyasmi, amire mindenkinek szüksége van, és amellyel csodát tehetsz. Próbáld ki: Ma dicsérj meg mindenkit magad körül. Igen, azokat a munkatársaidat is,a kikkel nem vagy annyira jóban. Ha így teszel, megláthatod, hogy a dicséret valóban megnyitja az embereket, és segít velük együtt működnöd. De vigyázat! Mindez csak az őszinte dicséretre igaz. A hazugságokon ma könnyű lesz átlátni.

Mérleg: Végre eljött ez a nap is. Kedden csupa olyasmi történhet veled, amikre már nagyon-nagyon vártál. Ma sikerül elérned valamit, és sikerül megvalósítanod egy olyan tervedet, amelynek a megvalósulásán már napok óta dolgozol. Épp ezért érdemes ma rádolgoznod minden olyan tervedre, amelyeket valóban szeretnél megvalósítani. Nem kell attól tartanod, hogy ez a munka hiábavalónak mutatkozna.

Skorpió: Fontos, hogy ma mindenkivel személyesen beszélj. A személyesség ugyanis segít abban, hogy jobban megértsenek, jobban érezzék mindazt, amit akarsz, amit szeretnél megmutatni. Ha pedig már itt tartunk: Egy-egy mosoly csodákat tesz, és nagyobb változásokat indít el, mint azt gondolnád. Ne felejtsd el: Nem az a feladatod, hogy erősnek tűnj, hanem az, hogy kedvesnek.

Nyilas: Fontos, hogy tudd: Nem kell másolnod másokat. Nem kell utánoznod senkit. Lehet, hogy másoknak megvannak azok a bejáratott szokásaik és módszereik, amelyek náluk működnek. Neked azonban nem kell ezeket másolni. Sőt! Megteheted azt, hogy teljesen elszakadsz a megszokottól, és teljesen újfajta dolgokkal kezdesz el foglalkozni. Megteheted azt, hogy más leszel, mint a tömeg.

Bak: Ha úgy érzed, hogy valaki a biztonságérzeted veszélyeztetni, akkor itt az ideje megerősítened magadban azt. Itt az ideje annak, hogy bebiztosítsd magadat, és hogy megkeresd azokat az okokat és helyzeteket, amelyek azt sugallják neked: Minden rendben, védett vagy és biztonságban vagy. Fontos, hogy ma megtaláld azokat az embereket, helyzeteket, és módszereket, amelyek a biztonságodról gondoskodnak.

Vízöntő: Ha úgy érzed, hogy valamelyik ismerősödnek támogatásra van szüksége tőled, igazán egyszerű a dolgod: Csak add meg neki ezt a támogatást. Hogy ezt hogyan teheted meg? A magad módján természetesen. Azt, hogy kit mivel tudsz a legjobban támogatni, csakis te tudhatod, más nem tudja kitalálni helyetted. De abban biztos lehetsz, hogy jóval több módszered van, mint elsőre gondolnád.

Halak: Onnan érhetnek támadások, ahonnan a legkevésbé sem várod. Nyugalom. Az, hogy támadnak, még nem jelenti azt, hogy ártanak is neked. Az, hogy bántanak még nem jelenti azt, hogy el is érik a céljukat. Hidd el: Most sokkal fontosabb a nyugalmad, a hidegvéred, és a jókedved megőrzése, mint az, hogy belemenj holmi kicsinyes csatákba. A kicsinyesség egyébként sem a te szokásod.

 

közösség

további frisss

lap tetejére