Haladás VSE: Final fourt ért a nyírbátori vereség

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. január 18., szerda •
A szombathelyi futsalosok hosszabbítás után harcolták ki a továbbjutást.
Haladás VSE: Final fourt ért a nyírbátori vereség

Nem kezdődött túl jól a Haladás számára a Magyar Kupa negyeddöntőjének második felvonása. A szombathelyiek tompán futballoztak, amelyet a hosszú utazás számára lehetett fogni. Ez viszont nem vigasztalta Turzó József vezetőedzőt, aki csalódottan vette tudomásul, hogy a harmadik perc végére elolvadt a Haladás 3 gólos előnye. Sánta, majd Nagy Imre köszönt be Matyi Benjámin kapujába. Hiába cserélte játékosait a szombathelyi szakvezető Nagy ismét betalált, ezzel pedig már a hazaiak álltak továbbjutásra.

Nagy az öröm - négy között a Haladás
 

A szünet után rendezte sorait a zöld-fehér együttes és Czerula góljára a visszatérő Németh Péter válaszolt. A vendég találat felpezsdítette a Haladás játékát, és elhitték, hogy lehet keresnivalójuk a nyírbátori csarnokban. Nagy Imre és Hajmási Milán gólváltásával kialakult az 5-2-es végeredmény. Mivel a vasi megyeszékhelyen is ugyanezt az eredményt érték el a felek, csak fordított leosztással, következett a ráadás.

A hosszabbításban aztán mindkét csapat megpróbálta megnyerni a mérkőzést, kiharcolva a továbbjutást. Ehhez először a Nyírgyulaj állt közelebb, miután Öreglakiról saját kapujába csorgott a labda. Azonban a szombathelyiek egyik legjobbja, Gyurcsányi Zsolt egyetlen perccel később lőtt góljával 6-3-ra módosította az eredményt.

Gyurcsányi gólja döntött - a legjobbkor talált be
 

Több találat már nem született, ez pedig azt jelenti, hogy a Haladás VSE hosszabbítás után, idegenben lőtt több góllal harcolta ki a továbbjutást. A szombathelyiekre vár tehát a Final Four, ahová az Aramis SE, a Dunakeszi és a Rába ETO is bejutott.

 

Nyírgyulaj KSE - Swietelsky-Haladás VSE
6-3
(hosszabbítás után)

Haladás: Matyi, Tyukász (kapusok) - Gyurcsányi, Hegyesi, Sipos, Vidák, Öreglaki, Németh E., Bencsik, Hajmási, Németh P., Horváth P.
Vezetőedző: Turzó József
Gólszerzők: Nagy I. (3), Sánta, Czerula, Öreglaki (öngól), illetve Németh P., Hajmási, Gyurcsányi

közösség

további frisss

lap tetejére