Földig rombolták a régi piacot az Árkádia mellett

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 26., szerda •
Sőt a Csónakázó-tó felől érkező autósokat is kellemetlen meglepetés várja.
Földig rombolták a régi piacot az Árkádia mellett

Meglepett minket, hogy néhány nap alatt szinte földig rombolták a régen Novák-piac néven futó kereskedőudvart, ami már évek óta kihasználatlanul állt. Pedig sejthettük, hogy nem marad ilyen leromlott állapotban, tavaly már megvásárolta a területet egy vállalkozás, de csak most kezdték el a bontási munkákat.

Valljuk be, a területre ráfér a felújítás, korábban azt pletykálták, hogy üzletközpont lesz, de információink szerint luxuslakásokat építenek majd ide. A közgyűlés holnap foglalkozik is a Liget utca – Aranypatak utca – Dolgozók útja – Arany-patak által határolt tömbterületen a 3777 és 3783 hrsz.-ú ingatlanok építési övezeti besorolásának módosításával, mostantól ez a rész már magánterület.

Az Árkádia felé közlekedőknek azokban más útvonalat kell találni, mert sokan a bevásárlóközpont mögött található kereskedőudvart körülölelő keskeny szakaszt használták ha piacra, vagy az Oladi lakótelep irányába szerettek volna menni.

Néhány napja viszont egy kerítés akadályozza az áthaladást, így a gépjárművel közlekedőknek - betartva a KRESZ előírásait - nagy kerülőt kell tenniük, hiszen a Liget utca végén csak jobbra lehet kanyarodni.

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére