Falco: a listavezetőt kell ma este legyőzni!

SzR-falcokc.com - Fotó: Bodorkós Máté és Tóth Arnold • 2017. január 28., szombat •
A sárga-feketék vezetőedzője, Srecko Sekulovic szerint, ha az egész meccs alatt jól összpontosít a Falco, akkor folytatható a hibátlan hazai sorozat.
Falco: a listavezetőt kell ma este legyőzni!

A paksi vereség után elemeztük a hibákat, a támadójátékunkat külön is kemény kritikával illettem. A hét elején elég nehéz volt felrázni a fiúkat, aztán igyekeztünk hamar elfelejteni a vereséget – kezdte a klub honlapjának adott nyilatkozatát Srecko Sekulovic.

A vezetőedző azt is elmondta, hogy egész héten arra készült a szombathelyi csapat, hogy kijavítsa a hibákat, hogy a stabil játékerőt képviselő listavezető ellen is esélyesként lehessen majd pályára lépni. 

Az Alba Fehérvár csapatában minden pozícióban kiváló játékos áll rendelkezésre, a palánk alól, de kintről is nagyon jól dobnak. Tiszteljük őket, de nyerni akarunk – fogalmazott a mester, aki szerint ősszel Székesfehérváron is volt esély a győzelemre.

Remélem sikerül az utolsó percekben is jól összpontosítani és akkor folytathatjuk a hibátlan hazai teljesítményt. Nem adhatjuk el a labdákat, mert akkor az Alba könnyű pontokkal nagyon megbüntethet bennünket. Jól kell védekeznünk és jó dobószázalékot kell hoznunk, s akkor az élmezőnyben maradhatunk. A kiváló közönségünk miatt mindent megteszünk a sikerért – tette hozzá a vezetőedző.

A Falco KC – Alba Fehérvár rangadó 18 órakor, az utánpótlás meccs pedig 15 órakor kezdődik az Aréna Saváriában.  

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére