Ezektől lesz igazán csajos egy autó!

Tóth Eszter • 2016. október 18., kedd •
Vagy ezektől néznek infantilis idiótának…
Ezektől lesz igazán csajos egy autó!

Az ember nem is hinné, hogy a mai világban akaratlanul is mennyi mindenre lehet bukkanni a neten. Például olyan oldalakra is, ahol kimondottan csajoknak gyártott autós kiegészítők között böngészhet az ember. Az átláthatóság kedvéért olyan menüpontok közül választhatunk, mint például a „Minden, ami pink”, a „Hello Kitty” vagy akár a „Panda”. Csajok, itt aztán pár ezer forintért minden van, amivel igazán egyedivé tehetitek az autótokat, csak győzzetek választani! Vagy pakoljatok rá mindenből egy kicsit! Szipi-szupi lesz!

Antenna dekoráció

Ki ne vágyna arra, hogy egy kis cuki denevér, méhecske vagy kacsa lengedezzen az antennáján? Naugye. Azért a mosóban óvatosan vele!

Autó szempilla

Ne csak te nézz csábosan, az autódnak is megjár ez a szexi kiegészítő! Legyen csodálkozó kerek vagy húzott cicaszeme, minden autón jól mutat. (Najó, azért egy Lada Niván elég extrém lenne, de valószínűleg nem olyannal jártok shoppingolni.)

Hello Kitty AK47-essel  matrica

Személyes kedvencem ez a Hello Kitty gépfegyverrel. Egyszerre vagány és csajos, kifejezi, hogy a nők igenis tudnak kemények lenni. Nem is értem miért nincs ilyen a gyárilag nőknek szánt modelleken.

Macskás szélvédő és ablaktörlő matrica

Hódít a macskás trend az autózásban is, te pedig ezerféleképp kifejezheted, hogy mennyire képben vagy. Ragassz egy cirmost a hátsó szélvédődre és fóliázd le az ablaktörlő lapátot. Garantáltan kiütöd a mögötted haladónál a cukiság-o-métert.

Pandás illatosító

Ugye mennyire lehangoló látványt tud nyújtani a visszapillantóra akasztott Wunderbaum? Nem úgy, mint ez a remek pandás illatosító, ami annyira aranyos, hogy még reggel hétkor munkába menet is feldobja a kedved!

Neked is van ilyesmi a kocsidban vagy láttál hasonlót Szombathelyen? Ne habozz, oszd meg velünk!

közösség

további frisss

lap tetejére