Ez a 7 legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

frisss.hu • 2016. augusztus 31., szerda •
A 12 csillagjegy szülöttei nemcsak pozitív tulajdonságokkal vannak felruházva, hanem számos negatív személyiségjegy is jellemzi őket, mert senki sem tökéletes.
Ez a 7 legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

Kos: A Kosok az egyik legambiciózusabb személyek, általában elérik ami akarnak, nem ismernek nemet, ami sokszor átcsap önpusztításba. A Kosokra jellemző rossz tulajdonságok: egoista, önző, türelmetlen, makacs, hatalommániás, gátlástalan, féltékeny.

Bika: A Bikára jellemző a mondás: lassú víz, partot mos, aminek azért vannak hátrányai is. A Bikák rossz tulajdonságai: hivalkodó, makacs, pesszimista, öntelt, birtokló, lomha, zsugori.

Ikrek: A legmeghatározhatatlanabb jegy a kétarcú Ikrek. Rossz tulajdonságai: felszínesség, önellentmondás, pletykás, kétszínű, unalmas, meggyőzhetetlen, hullámzó kedélyű.

Rák: A nagyon érzelmes és családbarát Ráknak azért vannak negatív tulajdonságai is: bizonytalan, érzelmileg labilis, ingerült, könnyen megbántódik, birtokló, hisztis, kisstílű.

Oroszlán: Az uralkodó jellem talán a legkevésbé zavaró ezek mellett: narcisztikus, gőgös, önkényeskedő, egoista, arrogáns, vulgáris, öntelt.

Szűz: A Szűz mindenkitől túl sokat vár és nem rejti el a negatív véleményét, főleg ha valaki szerinte átlagon aluli. A Szűzre jellemző rossz tulajdonságok: érzelemmentes, hideg, túl igényes, neurotikus, szőrszálhasogató, állandó elégedetlen, egysíkú.

Mérleg: A kiegyensúlyozottság mintaképe, néha igenis képes kibillenni saját. Rossz tulajdonságai: manipulatív, gyorsan változik a hangulata, könnyen beleavatkozik másik dolgába, kiszámíthatatlan, határozatlan, bizonytalan, tétova.

Skorpió: A Skorpió életstílusának része a bosszúállás és a szűklátókörűség, ezek mellett pedig: ingerlékeny, hatalommániás, harsány, önző, mazochista, önfejű,  nem cselekvőképes.

Nyilas: Az egyik legtüzesebb jegy, és szinte lángol, ha valamit nem kap meg. Emelett pedig gátlástalan, könnyen kioktat mindenkit, alábecsülő, kritikus, beképzelt, tudálékos, nagykepű, hisztis.

Bak: A Bakok nagyon kemény személyiségek, nehéz őket meglágyítani, ha egyáltalán sikerül. A Bakok rossz tulajdonságaik: önfejű, makacs, melankolikus, merev, tartózkodó, bizonytalan, szadista.

Vízöntő: A Vízöntőkön nehéz kiigazodni, az egyik leginkább szabadságkedvelő jegy. A Vízöntőkre jellemző rossz tulajdonságok: harsány, kiszámíthatatlan, hipochonder, költekező, nem gyakorlatias, egysíkú, kötekedő.

Halak: A Halak nehezen alkalmazkodik és nehezen változtat. Rossz tulajdonságaik: depressziós, önsajnáló, önpusztító, hisztérikus, álmodozó, befolyásolható, naiv. 

közösség

további frisss

lap tetejére