Első szolgálatban vezetett le sikeres szülést egy fiatal mentőtiszt Vas megyében

Országos Mentőszolgálat Facebook • 2017. augusztus 02., szerda •
Éjszaka kértek segítséget egy vas megyei településen a mentőktől. A bejelentés szerint, a harmadik gyermekét hordó terhes nő magzatvize elfolyt.
Első szolgálatban vezetett le sikeres szülést egy fiatal mentőtiszt Vas megyében

Hajnalban, 1 óra körül kértek segítséget egy vas megyei településen. A bejelentés szerint, a harmadik gyermekét hordó terhes nő magzatvize elfolyt. A helyszínre a mentésirányítás azonnal mentőgépkocsit indított, aki az édesanyát megindult szülés állapotában találta. A rutinos mentőegység megkezdte az ellátást és a szülés előkészítését, valamint további emelt szintű mentőegység indult a helyszínre. Az esetkocsival frissen végzett, első szolgálatát teljesítő fiatal mentőtiszt nő és rutinos csapata érkezett a helyszínre, aki a szakma szabályainak megfelelően, profi módon vezette le a szülést, bajtársai segítségével. 

Egészséges kislány látta meg a napvilágot, akit anyukával együtt szállítottak kórházba további vizsgálatok céljából. - Nagy szerencse, hogy első szolgálatban ilyen csodálatos eseménynél nyújthattam segítséget! Örök emlék lesz! - hatódott meg a fiatal mentőtiszt.
Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, bajtársainknak gratulálunk! Képünkön mentőápoló bajtársunk látható az újszülöttel – írják az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

közösség

további frisss

lap tetejére