„Dolce Vezzo (édes nyalás falás”) már a Family Centeren belül is!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. szeptember 18., péntek •
A Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó(Király u. 1/a.) megnyitotta második üzletét a Family Center falain belül. A Family Center előtti fagylaltpult is bekerült az épület falai közé, ahol, mint a Király u. 1/a sz. alatti üzletükben is, az őszi és téli időszakban is engedhetnek a csábításnak a fagylalt szerelmesei.
„Dolce Vezzo (édes nyalás falás”)  már a Family Centeren belül is!

Mostantól a Family Centerben is élvezhetik a Dolce Vezzo mennyei ízeit. Az olaszos hangulatban kialakított kávézóban lehet majd választani a palettáról: a Király utcai üzletükben főzött kézműves fagylaltot, kávékat, kávékülönlegességeket, belga csokoládéból készült forró csokoládékat, szálas teákat, forró téli italokat (forralt bort, rumpuncsot, bombardinót), üdítőket, szeszes italokat.

Az idei év újdonsága a Dolce Vezzo kínálatában a saját készítésű pohárkrémjeik, és tortaszeleteik, amelyek mostantól mindkét helyen kaphatóak lesznek helyben fogyasztással, vagy akár elvitelre is. S hogy milyen ízekben? Lássuk! Málnás –mascarponés pohárkrém, Tiramisu pohárkrém, Citromos álom, Banános szelet, Gesztenyepüré, Erdei gyümölcsös sajttorta, Őszibarackos túrótorta. Hamarosan készülnek a mennyei kézműves táblacsokoládék, csokoládéfigurák, mennyei bon-bonok!

Tehát, lehet az ízlelőbimbókat készíteni, és vásárlás közben alatt, előtt, után lehet engedni a csábításnak és élvezni a Dolce Vezzo varázslatos ízeit, mostantól már Szombathely két pontján is: a Király u. 1/a. sz alatt, a hangulatosan kialakított galérián, és a Family Centeren belül, a New Yorkerrel szemben is.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére