Bölöni Roland: jó úton járunk, bízom az eredményes folytatásban

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2015. november 12., csütörtök •
A Kozma Szerszám-SZKKA női kézilabda csapatának vezetőedzője szerint a szerda esti Magyar Kupa meccsen közönségszórakoztató játékot mutattak a lányok.
Bölöni Roland: jó úton járunk, bízom az eredményes folytatásban

A szombathelyi csapat vezetőedzőjét, Bölöni Rolandot kértük meg, hogy értékelje a meccset.  

Nagyon jól kezdtünk…

Igen, 6-4-ig minden rendben volt, aztán jött egy holtpont, de még a 17-18. percben is 7-7 volt az állás, ám ezután többet hibáztunk. Kihagytunk egy ziccert és egy hétméterest is, és egyből lendületet vettek a vendégek. Az NB II-ben ez nem bosszulja meg magát, egy NB I-es csapat ellen viszont igen.

Mikor dőlt el a meccs?

Sajnos, amikor elől egy-két hibát vétettünk, egyből hibáztunk hátul is. Ekkor az óváriaknak sikerült növelni a különbséget, és elléptek tőlünk 4-5 góllal, amit a végén még megtoldottak és nyolc lett a különbség. Az önbizalmunkkal is gondjaink voltak, és ők ezt kihasználták. Szerintem a legnagyobb probléma az volt, hogy a döntő szituációkban rossz döntéseket hoztunk, ezért még mélyebbre nyomtuk magunkat a pocsolyában, aztán a végén teljesen elfogytunk fejben. 

Sokáig szoros volt az eredmény...

Igen, de ez még kevés. Látszott, hogy a vendégeink minimum ilyen hőfokú meccseket játszanak hétről-hétre, ugyanakkor mi ,,csak” az NB II-ben szerepelhetünk. Ez volt az első olyan komoly tétmeccsünk, ahol lemérhettük, hogy hol is tartunk. Azt gondolom, hogy jó úton járunk, bízom az eredményes folytatásban, de a hibáinkat ki kell javítanunk. Minél több ilyen hőfokú meccsre lenne szükségünk, hogy tovább fejlődhessünk.

Összességében dicséretes teljesítményt nyújtottak a lányok.

Szerintem is, minden elismerésem a lányoké- Azt gondolom, hogy nagyon jó meccset játszottunk, szerintem közönségszórakoztató játékkal rukkoltunk elő. Császár Zsófia és Szendrei Barbara közötti összjáték fantasztikus volt, ők bármelyik mezőnyben, illetve csapatban megállták volna helyüket ma este. Az óváriaknak sem volt ellenszere ellenük. Átlövőben viszont sokat kell fejlődnünk és ezúttal sajnos a kapusaink sem mutattak be kellő számú bravúrt. A kapus és a védelem között nem volt kellő az összhang, ebből elég sok gólt kaptunk, de a szélsőink is kevés lehetőséget váltottak gólra. 

A Kozma-Szerszám-SZKKA felnőtt csapata csütörtökön pihenőnapot kap, majd a pénteki edzés után a hétvégén Győrbe utaznak, és remélhetőleg folytatják az eddig 100%-os NB II-es szereplést.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére