Kosárlabda: Bognár Kristófékat köszöntötték

SzR-HCs • 2015. április 19., vasárnap •
Falco, Falco, Falco - csatakiáltással köszönték meg a szombathelyi közönségnek a vastapsot a Falco fiataljai szombat este. Ismeretes, hogy egy hete a sárga-fekete csapat nyerte meg a Debrecenben megrendezett Morgen Ferdinánd U21-es bajnokság országos döntőjét, miután a fináléban rendkívül izgalmas végjátékban 69-67-re győzött a Honvéd ellen. A fiatal bajnokokat a szombat esti Falco-Szeged meccs szünetében Koczka Tibor alpolgármester és a klub vezetése köszöntötte. A bajnokság legértékesebb játékosa (MVP) a Falco kiválósága, Bognár Kristóf lett.
Kosárlabda: Bognár Kristófékat köszöntötték

A Falco magabiztosan, nagy arányú győzelmekkel menetelt a döntőbe, ahol a Budapesti Honvéd SE csapata ellen kellett kiharcolni a bajnoki aranyat. A mérkőzés a döntő hangulatához mérten szoros volt, a szombathelyi csapat nem a legjobb napját fogta ki, így a félidőben még döntetlenre állt a mérkőzés, majd egészen az utolsó percig húzódott a döntés, végül Karagity Milán duplájával 69-67-es győzelmet arattak a sárga-fekete fiatalok. A csapat legjobbjának, és a torna legértékesebb játékosának is Bognár Kristófot választották. 

Budapesti Honvéd SE - Falco-Trend Optika KC Szombathely 67-69
(15-16, 22-21, 19-23, 21-19)
Falco: Tóth D. 12/6, Simon K. 7, Bazsó B.10, Bognár K 11, Varga M. 2. Csere: Bagó M. -, Kovács B. 5/3, Hódi P. 13/9, Karagity M. 9, Popgyákunik B. -, Kozma M. -.

Edző: Váradi Attila és Kéri Péter
Honvéd: Szollár G. 2,Teremy Z. 12, Stefán D. 14, Haris R. 8/6,  Kwame R. 10. Csere: Sinkovits D. 6/3, Sebők B. 2, Szalay Á.11/3, Szarvas G. 2.
A döntő végeredménye:
1. Falco-Trend Optika KC Szombathely
2. Budapesti Honvéd SE
3. Naturtex-SZTE-Szedeák
4. NYíregyháza KK
5. DEAC
6. Alba Fehérvár-DKKA
7. MTK Törökbálint
8. MKB-Euroleasing Vasas

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére