AVUS: továbbra is az 1. helyen!

SzR - Fotó: Tóth Arnold • 2017. március 26., vasárnap •
A szombati meccsen az AVUS gólzsákja, Kutasi Rómeó 5 góllal terhelte meg a Honvéd hálóját.
AVUS: továbbra is az 1. helyen!

A Honvéd elleni rangadót ITT közvetítettük, a meccs után a főszereplőket szólaltattuk meg. Matajsz Márk vezetőedző: az igazsághoz tartozik, hogy a Honvéd OB I-es csapatával tartott 2-3 játékosuk, így kevesen tudtak kiállni, de ennek ellenére azt gondolom, hogy egy percig sem volt kérdéses ma, hogy ki a jobb csapat. 

A játékkal elégedett vagyok, persze voltak hibáink is, a lényeg, hogy 12 pontot viszünk tovább a rájátszásba. A 15 lőtt gól jó, de a 9 kapott gól miatt a védekezésen még van mit javítani. 

Kutasi Rómeó ezen a meccsen 5 góllal vette ki a részét a győzelemből.

Szerintem pörgős meccsünk volt, ez volt az utolsó rangadónk, kicsit el is fáradtunk meccs közben. Éreztem, hogy hétről-hétre sok ez már, de szerencsére ma ez is elég volt. A vártnál magabiztosabban győztünk és megyünk tovább - fogalmazott a 25 esztendős gólzsák.

Doma Péter is betalált a Honvéd ellen, szerinte is jól teljesített a csapat.
Úgy gondolom, mindenki, így én is mindent megtettem, amit tudtam, voltak még figyelmetlenségből származó hibák, de összességében a mai sikerünket is a jó felkészülésünknek köszönhetjük - mondta el honlapunknak a fiatal játékos. 

Az alapszakaszt április 1-jén 19 óra 30 perces kezdettel a tabella 8. helyén álló A-HID OSC Újbuda ellen fejezi be az AVUS. A meccset a szombathelyi Fedett uszodában rendezik. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére