A szombathelyi vízilabda ünnepe

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke és Tóth Arnold • 2017. május 07., vasárnap •
Az AVUS magabiztosan győzött szombaton egri riválisa ellen. Az OB I/B rangadójának főszereplői szerint a kulcsfontosságú védekezés döntött.
A szombathelyi vízilabda ünnepe

ITT tudósítottunk a Fedett uszodából az AVUS – Eszterházy Károly Főiskola SE rangadóról, ami után a szombathelyi vízilabdázók elfoglalták jól megérdemelt helyüket a tabella élén. 

A szombathelyi vízilabda ünnepén, a csapat kapusa, Horváth Alex ezúttal is számtalan bravúrt mutatott be. 


Nagyon jól védekeztünk, ebből tudtunk építkezni. Úgy gondolom., hogy igazi csapattá értünk az elmúlt hónapokban, szerintem kezd kiforrni a játékunk, és, ami talán a legfontosabb, hogy az egriek ellen is sikerült a saját játékunkat érvényre juttatni. Vezetjük a bajnokságot, mi kell több ennél – válaszolt kérdésünkre a korábban Franciaországban légióskodó hálóőr. 

Ismét mintegy 250 néző szurkolta végig az AVUS meccsét és ezzel nem kevés segítséget nyújtott Matajsz Márk csapatának. 

A balkezes Hajmási Andrást a 4. negyedben szerzett káprázatos és váratlan gólja dicséri.

A kulcsfontosságú védekezés mellett azt is sokat gyakoroljuk edzéseken, hogy Kutasi Rómeó beáll második centerbe. Ez történt most is, Rómeó beállt, ha az én védőm rám esett volna, akkor beadtam volna neki, de visszasegített a védő, így rajtam volt a sor, én pedig váratlanul rálőttem, szerencsére beakadt - mondta a fiatal játékos. 

A bravúrosan vízilabdázó szombathelyi pólósokat legközelebb május 13-án tekinthetik meg, akkor a békéscsabaiak látogatnak a Fedett uszodába.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére