A szemét között találtak rá a két gyerekre, akiket most örökbe fogadnak

frisss.hu, szeretlekmagyarorszag.hu • 2016. április 14., csütörtök •
A kétéves és a hét hónapos kisfiút egy kukába dobta valaki.
A szemét között találtak rá a két gyerekre, akiket most örökbe fogadnak

A lelkész házaspár egy éjszakára vitte haza a gyerekeket, amikor megfürdették és megetették őket. A helyi gyámügy árvaházba akarta tenni a fiúkat, de az anyuka és az apuka úgy döntöttek, hogy maradhatnak, pedig nekik már van három saját gyermekük. De ekkor még nem tudták, hogy nemsokára egy család lesznek.

„Egyikük a zsákok tetején, egy gyerekülésben ült. A másikon cipő sem volt, teljesen kihűltek a lábai. Csak egy-egy pelenka volt mindkettejükön” - mondta el a feleség.

A gyerekek egy erdőben éltek. Ez akkor derült ki, amikor a házaspár megpillantotta a templom mellett a szemetesben őket. Akkor ott voltak a fiúk szülei is, akik hajléktalanok. Krystal és Ronnie Stewart korábban egy ételosztáson látta őket, majd megkérdezték a szülőket, hogy elvihetnék-e egy éjszakára a két kicsit a szemét közül.

„Tetőtől talpig csípések borították a testüket” – mesélte az újságíróknak Krystal. „Annyira koszosak voltak a gyerekek, hogy egymás után kétszer kellett őket megfürdetnünk. A picinek volt cipője, zoknija viszont nem. Amikor levettük a cipőjét, a lábfejéről lejött a bőr. Tíz órán keresztül aludtak utána. Szerintem sosem feküdtek még ágyban azelőtt.”

Másnap visszavitték a fiúkat a szülőknek, de hamarosan visszatértek egy szociális munkással. A házaspár most szeretné örökbefogadni a fiúkat sajátjaik (Ronnie 15, Riley 13, Selah 8 éves) mellé. A gyerekek már testvéreikként kezelik a kicsiket. (Nemsokára az összes dokumentum meglesz ahhoz, hogy egy család lehessenek hivatalosan is.)

"Nem tagadhatjuk le Isten humorérzékét. Egy nappal azelőtt, hogy találkoztunk a gyerekekkel, arról beszélgettünk a férjemmel, hogy nem vállalhatunk több gyereket, mert korai stádiumban lévő rákot diagnosztizáltak nálam, és eltávolították a méhem” – nyilatkozta a feleség.

Szívmelengető történet egy remek házaspárról, akik megmentették a kicsiket. Ki tudja, mi történt volna velük, ha az igazi, hajléktalan szülőknél maradnak.

közösség

további frisss

lap tetejére