A csecsemő mellé nem kell dada, csak egy zokni

Frisss/owlet - fotó: pixabay, owlet • 2017. április 07., péntek •
A 21. század eddig az okoskütyükről szólt. Csoda, ha annyi újítás van, hogy csak kapkodjuk a fejünket?
A csecsemő mellé nem kell dada, csak egy zokni

A világ legnehezebb, ugyanakkor a legszebb hivatása is szülőnek lenni. Feltétel nélküli szeretet, önfeláldozó hozzáállás és egy életen át tartó kapocs, melyet senki nem szakíthat el. Lehet dobálózni a nagy szavakkal, azonban a tények makacs dolgok. A modernkori ipari forradalom egyik terméke lesz az új divat, amely a tengerentúlon már hódít, Európába mégis csak lassan kezd beszivárogni. Holott rengeteg előnye van és óriási segítség lehet, ha első gyermekünkről gondoskodunk.

A folyamatos felügyelet a mai rohanó világban nagyon kemény feladat elé állítja a szülőket. A munkahelyi stressz mellett az anyagi terhek is nyomják a vállat, nem csoda, hogy anya és apa kialvatlansággal küzdenek. Ezért született meg az elhatározás, hogy segítsék a fiatal szülők helyzetét. Az Owlet okoszokni ugyanis új szintre helyezi a babafelügyeletet. Nincs szükség bébiőrre, kamerára, csak egy pamut ruhadarabra, amely sokkal többet tud, mint azt első ránézésre gondolnánk.

A fejlesztők 3 részből álló rendszert építettek fel. Elsődlegesen a baba szívritmusát és oxigénszintjét figyeli, klinikailag ellenőrzött technológiával. Hipoallergén és tökéletesen illeszkedik a gyermek lábához, ezzel biztosítva, hogy megbízható adatokat továbbít a készülék. A központi egységhez egyébként vezeték nélkül, bluetooth segítségével kapcsolódik. Bármilyen probléma merülne fel, színes fénnyel jelez, illetve hangjelzést is kibocsát.

Az okoskütyü egyébként folyamatosan mutatja a szívfrekvenciát és az oxigénszintet is, amelyet egy applikáció segítségével bármikor követhetünk. Egyébként óriási sikernek örvend a ruhadarab. A gyártó által elvégzett felmérés szerint a szülők több mint 80 százaléka nyugodtan aludt, amikor a zokni a gyermek lábán volt.

közösség

további frisss

lap tetejére