5 minőségi különbség nő és lány között

Szerző: frisss.hu/fashioncapitalyou.wordpress.com - Fotó: thelifesquare.com • 2017. március 22., szerda •
Nem az életkortól, hanem a gondolkodásmódtól függ. Rád melyik jellemző?
5 minőségi különbség nő és lány között

Gondolkoztál már azon, hogy milyen különbségek vannak a nők és csajok között? Itt nem feltétlenül olyan szembetűnő tényről van szó, mint a kor. Bár ritka, de egy tizennyolc éves is gondolkodhat nőként, ahogy egy negyven éves is beleragadhat a hisztis hercegnő korszakba.

A nő értékel, a lány elvár

A nő tisztában van a saját értékeivel és tudja, ezek nem attól függenek, hogy van-e mellette férfi vagy sem. Nem ragaszkodik foggal-körömmel azokhoz a dolgokhoz, amik nem természetesen és őszintén válnak az élete részévé. Értékeli azokat az ajándékokat, amiket a sors ad neki.

A csajok ezzel szemben elvárják, hogy az ölükbe hulljon minden, amire vágynak. Ráadásul, ha ennek csak a töredéke is megtörténik, akkor sem becsülik meg igazán azt, amit az élettől kaptak.

A nő a lelkével csábít, a lány a dekoltázsával

A nőnek nincs szüksége arra, hogy kivágott szettekben feszítsen. Nem akar mindig a középpontban lenni, de a férfiak így is felfigyelnek a kisugárzására.

Fotó: evamagazin.hu

A csaj szereti kirakni amije van, mert a testi adottságain kívül mással nem igazán tud hódítani. Szereti harsányságával azonnal magára vonni a férfiak figyelmét, de ezzel a viselkedéssel maximum csak pasit talál magának, férfit nem.

A nő a kapcsolatban a stabilitást, míg a lány a drámát keresi

A nő párkapcsolatban az egyensúlyra és a harmóniára törekszik. Nem foglalkoztatják a játszmák, a felesleges összetűzések.

Míg a nő társra vágyik, addig a csaj szíve a rosszfiúk felé húz. Imádja a drámákat, a kapcsolati viharokat. Az sem gond, ha a fickó szemétkedik vele, számára a lényeg a szenvedély.

A nőért küzdeni kell, a lányért szinte soha

A nő nem bújik felelőtlenül ágyba mindenkivel. Megválni a ruháktól jóval kisebb erőfeszítés, mint megismerni a másikat, ő azonban türelmes és van önkontrollja, emelett szereti előre feltérképezni a másik személyiségét. 

Fotó: divany.hu

A lányok sokszor gondolkodás nélkül szexelnek a kiszemelt sráccal, ahogy lehetőség adódik. Nem várják meg, hogy lelki kapocs is kialakuljon a partnerrel. Szomjaznak a figyelemre, szeretetre és ez mindent felülír náluk. 

A nő higgadt marad, a lány hisztizik

Nő tudomásul veszi, ha valahonnan távoznia kell, bármilyen nehéz is néha, visszafogja magát és nem rendez jelenetet.

A csaj azonnal kiveri a balhét, ha rázós a helyzet vagy nem úgy alakul valami, ahogy ő azt elképzelte. Ekkor jön az üvöltözés, a fenyegetőzés, az érzelmi terror vagy a törés-zúzás. 

via fashioncapitalyou

közösség

további frisss

lap tetejére