20 apró jel, amiből megtudhatod, hogy a partnered már nincs oda érted

Tóth Eszter, metro.co.uk Fotó:latestimages1.blogspot.hu, ak6.picdn.net, netlive.in • 2017. augusztus 16., szerda •
Olyan apróságok, amikre álmodban sem gondoltál volna.
20 apró jel, amiből megtudhatod, hogy a partnered már nincs oda érted

A megcsalás nagyon csúnya dolog, de sokszor nem okolható kizárólagosan a félrelépő fél a kapcsolat elromlásáért. Egy csomó apró jel mutat arra a hétköznapi életben, hogy ez a párkapcsolat bizony már a nyüglődés fázisába érkezett, és jobb lenne inkább elengedni a másikat. Húsz ilyen igazán kegyetlen apróságot szedtünk most össze nektek.

1. A párod előbb megnézi kedvenc sorozatai új epizódját. Eddig kéz a kézben vártátok a Trónok harca új évadának első részét és még a távkapcsolón is együtt nyomtátok meg a „play” gombot? Most pedig, mire hazaérsz a párod már végignézte nélküled és még el is spoilerezi neked? Itt bizony gondok vannak…

 

2. A haverjaival megy moziba arra a filmre, amit te is szívesen megnéztél volna. Hiába mondogattad a premier előtt már egy héttel, hogy mennyire szeretnéd megnézni az Atomszőkét a moziban, a párod inkább a haverjait viszi magával megtekinteni Charlize Theron hosszú lábait.

 

3. A párod csinál magának egy csésze teát, neked meg nem. És meg sem kérdezi, hogy te szomjas vagy-e egyáltalán.

 

4. És ha említed, hogy te is innál… Figyelmen kívül hagyja, és úgy csinál, mintha nem hallotta volna.

 

5. Nem segít bekenni a hátadat a strandon naptejjel, és még ki is röhög, ha leégsz.

 

6. Elhasználja a sampont. És nincs otthon több, sőt nem is szól neked, hogy elfogyott, így akkor jössz csak rá, hogy nincs mivel hajat mosnod, amikor már ázott verébként állsz a zuhany alatt.

 

7. Hall valami jó kis pletykát a közös ismerősökről, és mindenki másnak elmondja, csak neked nem.

 

8. Kétszemélyes tálat rendeltek, de ő megzabálja szinte az egészet, kiszedve az összes finom falatot, anélkül, hogy megkérdezte volna, te mit szerettél volna választani belőle.

 

 

 

9. Nem szól, ha előnytelen ruhát vettél fel vagy túl sok sminket kentél magadra az esti bulira. Egyszerűen csak röhög a markában, amíg meg nem látod magad másnap a bulifotókon. Teljesen összetörsz.

 

10. Azt sem említi, ha spenót szorult a fogad közé/valami maszat van az arcodon/WC-papír ragadt a cipőd talpára. Ha valakivel kapcsolatban élsz, kötelességed, hogy segíts elkerülni a párod számára kínos szituációkat.

 

11. Megeszi az utolsó darab kis csokit is a szekrényből. Tudja jól, hogy te mindig akkor akarsz valami édességet enni, amikor az nincs otthon. Ezért jobb, ha mindig hagy egy kis darabkát, még akkor is, ha ahhoz a következő három hétben nem fog hozzányúlni a kutya sem.

 

12. Próbálja megérteni annak a félnek az álláspontját, akire te épp haragszol. Hagyni kell a fenébe és szidni kell neki is, még ha nem is ért egyet.

 

13. Valaki olyat kedvel, akit te utálsz. Ha összetartoztok, nem lógtok olyannal, akivel az egyik fél nem jön ki jól.

 

14. Olyan képet posztol, amin ő baromi jól néz ki, te pedig borzalmasan. És a legjobb, hogy még meg is jelöl rajta.

 

15. Nem lájkolja/retweeteli a szuper tartalmakat, amiket kiteszel. Akkor is kellene neki, ha nem is találja olyan viccesnek.

 

16. Valaki mással chatel, miközben veled vacsorázik. Ez bunkóság.

 

17. Teljes érdektelenséggel hallgatja, amikor mesélsz neki valami munkahelyi sztorit.

 

18. Ellopja egy jópofa történeted és úgy adja elő a baráti társaságban, mintha vele történt volna. Téged meg teljesen kihagy az egészből.

 

19. Megosztja másokkal is a közös kis vicceiteket és a társaságodban is poénkodik velük.

 

20. Nem tesz ki új gurigát a WC-be, miután „elfogyasztotta”. Nem vagy elég figyelmes és csak a lecsonkolt guriga áll előtted, amikor szükséged lenne rá. Tudod, hogy életed szerelme használta előtted a helyiséget és egyszerűen nem tudod, mivel érdemelted ki, hogy így büntessen. Ez már biztosan a kapcsolat végét jelenti.

 

Ugye, hogy érdemes nyitott szemmel/füllel járni?

közösség

további frisss

lap tetejére