Nem sikerült a nyelvvizsgád a Diplomamentő programban? Kattints!

frisss.hu, MTI • 2016. április 26., kedd •
Ingyenes felkészítő tanfolyam a sikertelen vizsgázóknak.
Nem sikerült a nyelvvizsgád a Diplomamentő programban? Kattints!

E-learning alapú távoktató felkészítő tanfolyamra jelentkezhet a Diplomamentő program minden olyan résztvevője, aki a próbálkozások ellenére eddig még nem tudott nyelvvizsgát szerezni, ám a külön kérelemre, decemberi 31-ig meghosszabbítható végső határidő lejártáig újra bizonyítani szeretne.

Az Euro Nyelvvizsga Központ (Euroexam) által kifejlesztett, ingyenesen igénybe vehető "Mentőöv" tanfolyam azoknak a volt diplomamentős diákoknak adhat jelentős segítséget, akik eddigi próbálkozásaik során a B2-es szintű nyelvvizsgán megközelítették, de nem érték el a küszöböt. Emellett önállóan nem vagy csak nagyon nehezen tudnának felkészülni az újabb vizsgára.

A Mentőöv indításának első napján 750 volt diplomamentős regisztrált a tanfolyamokra, és a fejlesztők összesen mintegy 2500 résztvevőre számítanak. A tanfolyamra valamennyi diplomamentős tanuló jelentkezhet, függetlenül attól, hogy korábban melyik vizsgaközpontnál próbálkozott

A korábbi nyelvvizsga-próbálkozás eredményétől függően három, négy vagy öt hónapos tanfolyam a tanulókat folyamatos aktív munkára készteti. A diákoknak ez idő alatt rendszeresen körülbelül 20-25 perces, jellemzően nem feleletválasztós, hanem produktív munkát igénylő írásos, illetve szóbeli feladatokat kell megoldaniuk.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére