"Közlekedik a család" Vas Vármegyében

• 2023. június 06., kedd •
Az idei versenyen tizennyolc család mérettette meg magát Szombathelyen.
Közlekedik a család Vas Vármegyében

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program részeként 2023. június 3-án rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt a Főkapitányság Söptei úti objektumában - írja a police.hu.

A népszerű vetélkedő célja az idei évben is az volt, hogy a felhívja a közlekedők figyelmét a biztonságos és balesetmentes közlekedés fontosságára, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének jelentőségére. A jó hangulatú vetélkedőn a versenyzőknek először elméleti tudásukról kellett számot adniuk, majd a gyakorlati versenyszámok következtek. A megmérettetések között voltak autós és kerékpáros feladatok, valamint gokart ügyességi pálya is. Lézerpisztoly-lövészetben is összemérhették tudásukat a versenyzők.  

A vármegyei döntőn legjobb helyezést elért balogunyomi Merőtei család képviselheti Vas vármegyét az országos döntőn, ahol a fődíj egy Škoda Fabia típusú személygépkocsi. A versenyen második lett a csepregi Taródi család, a harmadik helyezést pedig a szombathelyi Benke-Dávid család érte el.

Gratulálunk a győztesnek és eredményes szereplést kívánunk az országos döntőre!


Forrás: police.hu

közösség

további frisss

lap tetejére