Kiderült, mennyit keresett tavaly Majka

• 2023. május 27., szombat •
Majka cége magasabb árbevételt termelt 2022-ben, mint egy évvel korábban, de adózott eredménye kevesebb lett. A vállalat üzleti beszámolója szerint a rapper 80 milliós osztalékot vett ki a DYMA MM Kft.-ből.
Kiderült, mennyit keresett tavaly Majka

A tavalyi évben Majka 80 milliós osztalékot vett ki a cégéből – írja a Pénzcentrum. A DYMA MM Kft. üzleti beszámolójához csatolt jegyzőkönyvből kiderül, hogy a zenész vállalata 384,4 millió forint árbevételt termelt 2022-ben, ami több mint 80 millió forinttal több, mint az előző évben - írja az Index.

Ugyanakkor a lap által szemlézett dokumentum szerint a cég adózott eredménye bő 6 millióval kevesebb lett tavaly, mint 2021-ben volt: 78,5 millió forintot jelentettek le, szemben a két évvel ezelőtti 84,8 millió forinttal.

Mint írják, a vállalatnak két alkalmazottja van, és 2022-ben mind az anyagi, mind a személyi jellegű ráfordítások növekedtek 2021-hez képest, ezért fordulhatott elő, hogy a magasabb nettó árbevétel ellenére kevesebb adózott eredményt termelt a vállalkozás.

A rapper nemrég egy podcastban beszélt arról, hogy miként neveli a gyerekeit, és mivel segíti őket a jövőjük megalapozásában. Arra is kitért a műsorban, hogy az utóbbi 20 évben nagyon sokat dolgozott, de ma már inkább a boldogságra próbál koncentrálni, és nem vállal el minden fellépést. 

(Borítókép: Majoros Péter. Fotó: Papajcsik Péter / Index)
Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére