Eltűnt Csepregről egy 13 éves lány, a nagymamájához indult - Keresi a rendőrség

• 2022. augusztus 02., kedd •
Eltűnt egy 13 éves csepregi kislány, Kaposvári Izabella Katalin, aki a rendőrség közleménye szerint szombaton a nagymamájához indult, de nem ért oda.
Eltűnt Csepregről egy 13 éves lány, a nagymamájához indult - Keresi a rendőrség

Kaposvári Izabella Katalin a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola tanulója, megkerestük az osztályfőnökét, Hetyésy Katalint, hogy mit tud róla, milyen gyereknek ismeri.  

- Izabella jóindulatú, jó magatartású, négyes tanuló, segítőkész, vidám kislány, most szeptemberben megy 7. osztályba – mondta az osztályfőnök. – Pár napja találkoztam vele az utcán, rokonkislányokkal sétáltak, valószínűleg a Malomkertbe mentek játszani. Az iskolában semmi probléma nem volt vele, semmi kirívó nem történt. 

Hetyésy Katalin azt is elmondta, hogy a kislány bonyolult családi viszonyok között él, a nagymamájánál lakik, ő neveli, kölcsönösen segítik egymást. Szombaton a másik, horvátzsidányi nagymamájához indult, oda nem érkezett meg.  

- Nagyon aggódom Izabelláért, jó lenne, ha minél előbb előkerülne! – mondta az osztályfőnök, aki a rendőrségi keresést megosztotta a közösségi oldalon nyilvánosan és az iskolai csoportokban is.  

 

Forrás: vaol.hu
Fotó: Pixabay

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére