9+1 övtáskaviselési tipp - téli kabáttal

szponzorált tartalom (x) • 2021. október 19., kedd •
Az utóbbi évek egyik legdivatosabb kiegészítője a deréktáska. A nők és a férfiak körében is egyaránt népszerű övtáska viselésére a divatdiktátorok gyorsan ki is találtak többféle módszert. A hagyományos derékra csatolt verziót már mindenki ismeri. De van még néhány klassz ötlet!
9+1 övtáskaviselési tipp - téli kabáttal

Az övtasi ugyanis nemcsak nyáron praktikus, de még a téli kabáthoz is felcsatolhatja. Talán most meglepődött, pedig az ÖvBolt.hu összegyűjtötte a legtrendibb női - férfi övtáska viselési tippeket, hogy télen se kelljen mellőznie kedvenc kiegészítőjét.

Téli kabát övtáskával? Naná!

A hűvösebb évszakokban rétegesebben öltözködünk, előkerülnek a hosszú kabátok, a vastag pulóverek és a pufidzsekik. Mégis hová fér el még egy övtáska is? A kabát alá vagy fölé? Esetleg keresztben átvetve? Szeretne idén télen is divatosan megjelenni?

Íme 10 trendkövető övtáska viselési tipp:

1. A nők és a férfiak körében is az egyik legkedveltebb verzió a sportos hasitasi keresztben átdobva a pufidzsekin. Nemcsak divatosak ezek az összeállítások, de a színes kistáskák remekül feldobják a fekete és szürke télikabátok egyhangúságát is.

2. Az egyenes szabású tollkabátok jól melegítenek, de cserébe elrejtik a hölgyek alakját. A kabátra rögzített övtatyó azonban szépen kiemeli a derekat a zord időben is, és a pihe-puha melegről sem kell lemondani. 

3. Csinos és praktikus megoldás, ha hosszú, nyitott kardigánja vagy bő, túlméretezett pulcsija derekát egy klasszikus fekete bőr övtáskával fogatja össze.

Irodistáknak is szuperdivatos. Nézze csak!

4. Egy minimalista stílusú deréktáska blézerrel párosítva tökéletes munkahelyi outfit.  Hordhatja keresztben a mellkasán és rávehet egy vastag dzsekit is a csípős reggeleken.

5. Elegáns szövetkabáthoz is felveheti. Gondolta volna? A kabátöv helyettesítésére a derekára is csatolhat egy elegáns bőr fazont, de ha a visszafogottabb praktikák híve, akkor felveheti a kabát alá is. Ezesetben testhez simulót javaslunk, hogy ne dudorodjon ki. Ezek a lapos fazonú bőr vagy velúr darabok nagyon jól passzolnak kötött ruhához is 

6. Dzsekije alatt tatyóját átlósan keresztben is átvetheti, egészen oldalra húzva, így kigombolt kabáttal a ruhája is nagyszerűen érvényesülhet. 

7. Téli kabáttal kifejezetten mutatós egy nagyméretű fazon válltáskaként hordva.

8. Várandós nőknek a kabát alatt és felett a mellkason keresztben átvetett vagy a vállon hordott verzió is nagyon kényelmes lehet.

9. Monokróm, azaz egyszínű megjelenését egy eltérő színű kistáskával is feldobhatja. Játsszon a színekkel és teremtsen éles kontrasztokat! Hófehér dzsekihez fekete táska és fordítva. 

+1. Rövid derekú szőrmekabáthoz egy szögletesebb bőr tatyót ajánlunk, ami jól ellensúlyozza a felső puha textúráját. 

Kedvenc táskáját nem kell elrejtenie, hiszen rengeteg módon viselheti téli kiegészítőként is. Kísérletezzen vele bátran! 
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére