1 pont Nyírgyulajról

sd • 2020. szeptember 12., szombat •
A Haladás élvonalbeli futsal csapata a bajnokság harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén kétszer is vezetett, ám a hazaiak döntetlenre mentették a találkozót.
1 pont Nyírgyulajról

Az eddig nyeretlen nyírségiek minden bizonnyal a találkozó előtt gondolkodás nélkül aláírták volna az x-et, hiszen messze nem ők voltak a mérkőzés esélyesei. Ennek megfelelően a Haladás szerzett vezetést a 8. percben Nagy Bence révén. Előnyüket azonban nem sikerült növelniük a vasiaknak, ellenben a hazaiak a 18. percben ledolgozták hátrányukat, Lapa Serhil egalizált.

Szünet után 3 percet kellett várni az újabb találatra, amit Dróth jegyzett - 1:2. A forgatókönyv azonban ezúttal is az volt, ami az első félidőben, azaz a hajrában jött a nyírgyulaji egyenlítő gól Harmati Tamás sikeres megmozdulásával. A szombathelyiek ezzel a döntetlennel ugyan a tabella élére ugrottak, de nagy valószínűség szerint csak átmenetileg, hiszen a másik három 100 százalékos gárda közül a Berettyó éppen a DEAC-cal randevúzik, a Veszprém pedig Dunaújvárosba látogat.

közösség

további frisss

lap tetejére