Télikabát körkép - Ne csak feketében gondolkodjunk!

Dreaming by Deli, Képek forrása: Pinterest, blog.hu • 2018. január 07., vasárnap •
A téli szezon közepén sem késő beszerezni egy mutatós télikabátot. Arról nem is beszélve, hogy az üzletekben javában tartanak a leárazások, így igazán kedvező áron lehet szép darabokhoz jutni. 
Télikabát körkép - Ne csak feketében gondolkodjunk!

Sokan még mindig a biztosra mennek és a megszokott fekete szövetkabátot választják, pedig manapság már igazán élénk színű kabátokkal is lehet találkozni. A hideg, komor szezonban ki lehet próbálni merészebb darabokat is. Ilyenkor még inkább szükség lenne a színekre. Íme néhány inspiráló street style fotót arra, hogy nem feltétlenül kell fekete, szürke vagy sötétkék árnyalatokat választani.

Az utcán sétáló nők közül tízből kilenc biztosan fekete színű kabátot visel. Viszont az évszaktípusokat tekintve a fekete egyedül a tél típusúakat nem sápasztja, ennek ellenére ők is bátran nyúljanak más színekhez. Egy királykék, egy tiszta piros vagy egy fukszia szín teli találat lehet, de egy hófehér színű kabáttal a maximális eleganciát tükrözhetik.
Az ősz típusba tartozók szintén könnyebb helyzetben vannak, ami a színválasztást illeti, hiszen barna árnyalatú kabátokat könnyű találni és idén szinten mindenhol fellelhetők az állatmintás darabok, illetve a meleg zöld tónusokkal sem tudnak hibázni.
A nyár és tavasz típusok esetében kerülendők a sötét színek. Előbbiek a napszítta színekhez nyúljanak, míg a tavaszok remekül fognak mutatni narancsos, napsárga vagy világos bézs árnyalatokban. 
Az idei télikabát kínálat megörvendezteti a vásárlókat, hiszen a legtöbb márka biztosan kínál egy-két színes darabot is! A különböző mintákról, szőrme díszítésekről már nem is beszélve. 

Felső sor: Mohito, Reserved, Tommy Hilfiger, Vero Moda
Alsó sor: Promod, Mango, Gant, Mango
 

közösség

további frisss

lap tetejére