Ajándék az utolsó pillanatokban? Van tippünk!

Fotó: Nortfoto • 2017. december 23., szombat •
Körülnéztünk Szombathelyen, hogy ha valami lemaradt, a boltokban üres polcok fogadnak a "pusztítás" után, akkor mihez kezdhetsz.
Ajándék az utolsó pillanatokban? Van tippünk!

1. Vásárlási utalvány

El sem hinnéd, mennyire jól jár az, akinek ezt választod! Kezdjük azzal, hogy azt választ, amit akar, biztosan jó a méret, a szín, és tetszik neki. Ráadásul az ünnepek utáni leértékeléskor akár kétszer annyi dolgot vehet az adott összegből, úgyhogy érdemes megfontolni!

2. Stílustanácsadás

Ma már szinte minden városban elérhető personal stylist, természetesen Szombathelyen is. Kérhető gardróbrendezés, stílustanácsadás, közös vásárlás, bármi, amit csak a megajándékozott szeretne. Senki ne gondolja, hogy ez csak nőknek jó ötlet! Egy magára sokat adó, akár kívülről piperkőcnek vagy hiúnak tűnő férfi is örül az ilyesminek! 

3. Tanfolyam

Online (weboldalon vagy Facebookon) lehet jelentkezni számtalan tanfolyamra. Legyen az sminktanfolyam vagy tanácsadás, nyelvtanulás, jogosítvány megszerzése vagy bármi más. 

3. Masszázsutalvány

Tegye fel a kezét, akinek jól esne egy masszázs! És tegye fel a kezét, aki sajnálja rá a pénzt! Most tegye fel a kezét, aki örülne, ha egy pár alkalmas masszázsbérletet kapna! Nah, ennyi.

4. Élményt szabadon

Vannak úgynevezett "élménydobozok", kártyák. Ezek a hipermarketekben, benzinkutakon is elérhetőek. Ennek az a lényege, hogy aki megkapja, egy listából szabadon választhat, hogy tegyük fel ejtőernyőzni akar, lovaskocsikázni vagy korongozni.

Na futás, ezt még gyorsan el lehet intézni!

közösség

további frisss

lap tetejére