A Halak valljon szerelmet a mai napon (aug. 11.)

Seprenyi Fanni • 2017. augusztus 11., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Halak valljon szerelmet a mai napon (aug. 11.)

KOS március 21.-április 20.

Ma megfontoltsága óriási előre lépéshez fogja segíteni! Megoldódik egy régi problémája! A kételyek eloszlanak, felszabadul és fellélegezhet!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Fejezze be az aggódást, de most azonnal! Nem vesztett el semmit, ne gyászolja azt, ami soha nem is volt! Anyagi előrelépés várható ma, ha feláll a kényelmes fotelből és utánajár!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Mondták már Önnek, milyen gyönyörű? És ha nem érzi magát annak, tudja, hogy a lelkében kell kezdeni a szépülést?!  

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Aki ma Önnel találkozik annak bejött az élet! Ön egy Ajándék a világnak, különösen ma! Az égi kasszából ma óriási összeg indult el Ön felé, mondja szépen nap közben: "Szeretem magam, szeretem magam!"

OROSZLÁN július 23.- augusztus 30.

Kedves Oroszlán! Ön nem nagyképű! Ezt a kisemberek mondják Önnek, akik félnek nagyot álmodni! Ne hallgasson a negatív emberekre! Ne engedje, hogy mocskos lábbal végig gázoljanak az elméjén! Ön nagyszerű!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Az éremnek két oldala van! Különösen az Önének! A jót ötször fogja vissza kapni, a rosszat háromszor! Ma engedelmeskedjen családtagjai kérésének, megtérül!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne lazsáljon, nyomassa a munkát teljes gőzzel, ha pihenni szeretne később! Húzzon bele, használja ki az időjárás adottságait, végre tisztán tud gondolkodni, nem záptojás a melegtől!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Készüljön fel, hogy ma váratlan találkozások várnak Önre! Öltözzön fel csinosan, legyen szép és kedves, hátha találkozik valakivel, akit utál! Mosolyogjon nagyokat!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma nagyon tüzes! Hívja szépen fel azt az embert akit elhanyagolt mostanában! Fejezze ki a szeretetét és tiszteletét iránta! Csodálatos élményben lehet része, ha elengedi az egóját!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Boldogságra fel! Csodálatos dolgok lépnek az életébe! Zárjon ki minden negatívot! Nagyon jó irányba halad, ne engedje, hogy lehúzzák a rezgésszintjét!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Pozitív energiák támogatják a mai fejlődését! Minden kudarc a fejlődését szolgálja, ne féljen egy percig sem! Ön erősebb, mint gondolná, hagyja felébredni az Önben szunnyadó Óriást!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Valljon ma szerelmet! Ha másnak nem, akkor Önmagának! Mutassa ki szeretetét! Az nagyon jó lesz Önnek! Szeressem ma nagyon jól! Boldog lesz!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére