Hatodikos fiú erőszakolta meg iskolatársát

Frisss.hu/nlcafe.hu • 2017. május 04., csütörtök •
A lány évfolyamtársa volt.

Egy gyáli általános iskola hatodikos tanulójának közeledését több alkalommal is visszutasította egy kislány. A lány még 12 éves sincs. Az évfolyamtársa netes zaklatással kezdte, majd a szünetekben a lány nyakát csókolgatta, pedig ő visszautasította a fiút. A lány ezután letiltotta őt Facebookon.

A lány személyesen akart pontot tenni a dolgok végére, ám a fiú két barátjával együtt várt rá iskola után. Az iskola melletti erdőben sétáltak a megbeszéltek szerint. A lány nem mert elmenekülni, pedig ekkor már félt. Az erdőben a földre teperték a lányt, a két barát őrt állt, míg a fiú megerőszakolta a kislányt.

A Bors információi szerint a fiú „erőszakosan és durván legalább kétszer közösült a sértettel, akinek ezzel fájdalmat okozott”. A lány szüleinek mesélt az esetről, akik feljelentést tettek a fiú ellen, aki pénteken kerül bíróság elé a Budapest Környéki Törvényszéken, A vád 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak. A másodrendű vádlott szabadlábon védekezhet, míg harmadik társuk gyermekkorú volt a bűntett elkövetésekor.

via nlcafe.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére