Ma este nyugati rangadó a futsal bajnokságban

frisss • 2019. szeptember 30., hétfő •
A Magyar Kupában is sorsoltak.
Ma este nyugati rangadó a futsal bajnokságban

A Magyar futsal válogatott 2. helyen végzett a Visegrádi Négyek Tornáján. 3 mérkőzést játszottak, a házigazda lengyelektől kikaptak a fiúk, megverték utolsó nap a szlovák csapatot és döntetlent értek el a csehek ellen. 4 ponttal begyűjtötte a nemzeti csapatunk az ezüstérmet. Ebből a 4 Haladás játékosunk (Dróth Zoltán, Hajmási Milán, Alasztics Marcell, Vas Ádám) is kivette a részét, Dróth Zoltán és Hajmási Milán góllal is!

Eközben az 5. fordulójához ért az NB I-es futsal bajnokság. A szombathelyi csapat, a Haladás VSE jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el, 3 magabiztos győzelmével és 1 vereséggel. Hétfőn idegenbe látogatnak a zöld-fehérek, a Veszprém csapata lesz a házigazda. Nyugati rangadónak számít a két együttes összecsapása, ami mindig parázs találkozó, annak ellenére, hogy az ellenfél jelenleg 0 ponttal a tabella utolsó helyén áll. Nehéz, jó iramú mérkőzésre lehet számítani, de várjuk haza, Szombathelyre a 3 pontot. A mérkőzés ma este 18:30-kor kezdődik Veszprémben, a Március 15. Sportcsarnokban.

Nemrég kisorsolták a férfi magyar kupa első fordulójának párosítását is. A címvédő Berettyóújfalu kiemeltként majd csak a következő körben kapcsolódik be, így a maradék 30 együttest 15 párba sorsolták, ahonnan majd a 15 továbbjutó mellé csatlakozik a Mezei-Vill a második játéknapon. Az első körben a 9 NB I-es együttes kiemelt volt, így nem kerülhetett össze. Az NBI és NBII-es csapatokon kívül, két harmadosztályú is nevezett, a Szigetszentmiklós és a Piliscsaba. A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, és döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú jut tovább. A játéknap november 6-a szerda. A Haladás VSE csapata Pécsen játszik majd!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére