Újabb gyerekmolesztáló Szombathelyen

Frisss • 2012. június 11., hétfő •
Megdöbbenve olvastuk, hogy a szombathelyi "facesek" közös erővel újabb gyerekzaklatót, szatírt keresnek. Megkerestük az édesanyát, aki a frisss.hu-nak elmesélte mi is történt. Személyleírással!

A facebook közösségi portálon bukkantunk az alábbi felhívásra. A tegnap esti postot megdöbbenéssel olvastuk azok után, hogy nemrég arról írtunk, hogy két nőt is zaklattak Szombathelyen.

Ami gyanús volt a két esetben, hogy biciklis molesztálóról beszéltek a lányok. Ennek ellenére nem biztos, hogy ugyanarról a két személyről volt  szó, de ismét egy biciklis férfiről beszélnek, annyi különbséggel, hogy most egy gyerekmolesztálóról szólnak a facebook hírek. Idéznénk:

„Ez most komoly, segítsetek!

Molesztálták a kislányomat!

Az illető fekete ruhában van: bőrnadrág, az oldalán lánc, 165-170 cm magas, középkorú, kecskeszakállal, középen fehér csík, haja fekete, felzselézett. Fekete biciklivel jár, amin fehér a felirat.”

A posztoló kitér arra is, hogy a molesztálás Szombathelyen történt. Azt azonban nem írja, hogy pontosan hol és mikor. A közösségi portál segítségét abban kéri a kiíró, hogy: aki látja, tartóztassa fel és hívja a rendőröket.

Megkerestük a kislány édesanyját, aki részletesen beszámolt az esetről.

"Vasárnap 15:13 körül a Váci Mihály utcában történt a 72.szám alatt a zaklatás. A kislányom lement a Sárga boltba, ami a 70-es lépcsőházban van, hogy vegyen chipset. Jött vissza a lépcsőházba,és látta jön egy férfi utána. Szegényem azt hitte,hogy valamelyik szomszédhoz jön az illető és még be is engedte,mivel mindig arra lett tanítva,hogy udvarias legyen. A férfi letámasztotta a bicaját,és ment a lányom után fel a lépcsőn, amikor utána kapott,megragadta a kezét és csókolgatni akarta, miközben az mondogatta neki: „csak egy puszit na!„

 

„Mivel a lányom nem ismerte a férfit, kiabálni kezdett,és kirángatta a kezét a kezéből, majd szaladt fel a lépcsőn, ésr ütni kezdte a bejárati ajtót. Azonnal kinyitottuk, de annyira sírt, hogy alig értettem mit akar mondani. Lerohantam, de sajnos addigra elmenekült. A rendőröket 15:16-kor hívtam ki és kevesebb mint 2 perc alatt a helyszínen voltak, több kocsival. Nagyon kedvesen hallgatták ki a kislányom, és ő  mindent részletesen el is tudott mondani a támadásról.”

„ Jázminka jól van,nagyon nehezen aludt el, gyenge nyugtatót kellett neki adni éjjelre. Sokat beszélgetünk róla, hogy fel tudja dolgozni a dolgot,de most még nagyon fél. „

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére