Hárman haltak meg a furgonban

foto:109.hu • 2012. április 13., péntek •
Hárman meghaltak, hárman súlyosan sérültek abban a balesetben, amely pénteken kora délután történt Kőszegfalvánál. A munkásokat szállító furgon sofőrje megállás nélkül, a Stop tábla jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott át a vasúti síneken, ahol személyvonattal ütközött. Áll a forgalom.

Egy munkásokat szállító kisbusz ütközött nemsokkal 12.00 óra után Kőszegfalva térségében a Szombathely felől Kőszeg irányába közlekedő személyvonattal. A járműben utazó hét személy közül hárman a helyszínen életüket vesztették, három főt súlyos, míg egy főt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba. 

A furgon 12 óra 20 perckor a „Stop” tábla jelzését figyelmen kívül hagyva, megállás nélkül hajtott a vasúti kereszteződésbe, ahol összeütközött a Szombathely felől Kőszeg irányába haladó személyvonattal. Az elsődleges vizsgálatok szerint az ütközés következtében a kisbusz 7 utasa közül hárman a helyszínen életüket veszítették, négy fő súlyosan megsérült. A vonaton utazók között személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a GYSEV Zrt. a rendőrség, a tűzoltóság és a Közlekedésbiztonsági Szervezet bevonásával vizsgálja.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére