Garázdaságok és tetten érések - rendőrségi hírek

Frisss • 2013. augusztus 28., szerda •
Lopás, előállítás, betörés miatt kellett intézkedniük a rendőröknek Vas megyében az elmúlt 24 órában.

Lakásáról állították elő a rendőrök azt a vépi lakost 2013. augusztus 27-én reggel, aki a bejelentést megelőzően a megalapozott gyanú szerint, Vép egyik utcájában parkoló jármű ablaküvegét betörte, visszapillantó tükrének üvegét letörte és a gumiabroncsát is megrongálta. A 17 éves férfival szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Sz. András szombathelyi lakost állították elő a járőrök 2013. augusztus 27-én este, mivel az egyik helyi áruház előtt bántalmazta volt feleségét. A 39 éves férfit kihallgatták és vele szemben garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik szombathelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai értek lopáson egy vaskeresztesi személyt 2013. augusztus 27-én délelőtt. A férfi egy esernyővel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a személyt előállították és őrizetbe vétele mellett, vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Az egyik gércei ingatlan elől állították elő a járőrök K. Árpád 28 éves ajkai lakost 2013. augusztus 27-én délután, mivel a lakóház ajtajának befeszítését követően onnan szeszes italokat és különböző tárgyakat tulajdonított el. A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai a férfit kihallgatták és vele szemben, őrizetbe vétele mellett, lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Bűncselekmény elkövetésén értek tetten egy helyi lakost a bérbaltavári körzeti megbízottak 2013. augusztus 27-én délután. A 19 éves férfi az egyik bérbaltavári lakóházba hatolt be és onnan egy fűkaszát kísérelt meg eltulajdonítani. A személyt a rendőrök előállították, kihallgatták és vele szemben lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

közösség

további frisss

lap tetejére