Jövő héten kezdődik a női kosárlabda Európa-bajnokság

SzR-HCs • 2015. június 07., vasárnap •
Akrobatikus és utcai kosárzsonglőrök népszerűsítették a június 11-én kezdődő női kosárlabda Európa-bajnokságot. Az I. Vas Népe-Őrvidék Ház utcai kosárfesztiválon családi és baráti társaságok is a Fő tér aszfaltjára léptek.
Jövő héten kezdődik a női kosárlabda Európa-bajnokság

Szombaton igazi streetball-fesztivált látott, aki a Fő téren sétálgatott. A hőség ellenére nagyon sok család, illetve baráti társaság jelentkezett és mérte össze tudását. A négyfős csapatok amellett, hogy vetélkedtek, értékes ajándékokkal, így wellnesshétvégével, fürdőbelépővel és sportszerekkel is gazdagodtak. 
Farkas Csaba főszervezőtől megtudtuk, hogy a streetballt és a június 11-én rajtoló női kosárlabda Európa-bajnokságot népszerűsítést sztárok is segítették, hiszen a Falco KC és az Egis Körmend egykori és jelenlegi játékosai, valamint a Face Team akrobatikus kosárlabda csapat tagjai is bemutatták tudásukat. 
A frisss.hu-nak nyilatkozó Váradi Kornél (Falco KC) szerint remek, hogy ilyen sokan megjelennek a kosárlabda népszerűsítését célzó sporteseményen és bízik benne, hogy a női Európa-bajnokság is népszerű lesz a szombathelyi sportrajongók körében. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére