Vízilabdarúgásban jobb volt az ellenfél: Haladás – Paks 0-1 (fotókkal)

szróbert • 2014. május 11., vasárnap •
Labdarúgásra teljesen alkalmatlan pályán kellett focizni vasárnap este a Haladás és a Paks játékosainak. Noha délután kettő óra óta szakadt az eső, a pályán óriási pocsolyák is kialakultak, Szabó Zsolt játékvezető este fél hétkor mégis jelt adott a kezdésre.
Vízilabdarúgásban jobb volt az ellenfél: Haladás – Paks 0-1 (fotókkal)

A novemberi időjárásnak megfelelő, irreális körülmények között lebonyolított vízilabdarúgás végén sajnos elszálltak dobogós reményeink.   

A Paks elleni összecsapás igazi tétje, hogy a 3-5. hely valamelyikét szerezzük-e meg – nyilatkozta még a meccs előtt a frisss.hu-nak Artner Tamás. A Haladás NB I-es labdarúgó csapatának vezetőedzője azt is elmondta, hogy Halmosi Péter helyén Hrepka Ádám játszik majd. 
Bizakodó vagyok, hiszen a Paks ellen mindig jól megy nekünk. Halmosi Péter pótlása nem lesz könnyű, de bízom benne, hogy Hrepka Ádám megoldja feladatát. A pályán lévő két gólkirály-jelölt közül, jó volna, ha a Radó Andris tudná csak növelni a góljai számát - tette hozzá a frisss.hu-nak nyilatkozó Artner Tamás. 

Helyszíni tudósítás a Rohonci útról

Haladás - Paks 0-1 (0-1)

Haladás: Rózsa – Schimmer (Németh M. 46’), Guzmics, Tóth P., Bosnjak – Nagy G., Simon, Fehér Z., Iszlai (Medgyes 70’), Radó – Hrepka (Gyurján 63’)

Paks: Molnár P. – Heffler, Fiola, Kovács G., Szabó J. – Könyves (Kulcsár 76’), Bori, Kecskés, Windecker, Bartha (Báló 86’) – Simon A. (Kiss T. 84’)
A meccs előtt Iszlai Bencét köszöntötték a Haladás tulajdonosai és vezetői, hiszen a középpályás Diósgyőrött játszotta századik NB I-es meccsét. 
1’ – Délután kettő óra óta szakad az eső, a pályán is tócsában áll a víz, de a kezdősípszó nem maradt el. Szabó Zs. játékvezető jelére a Haladás indította útjára a labdát. 
15’ – Radó szögletét Tóth P., fejelte fölé. 
22’ – A semmiből kapott tizenegyest a Paks. De vajon miért? Simon Ádám szabálytalankodott volna, előtte azonban kezezett az egyik paksi támadó. Nem érdemes polemizálni, a játékvezető határozott, és sajnos Simon Attila is, 0-1. 
29’ – Bosnjak lőtt 20 méterről fölé. 
36’ – Egymás után három szögletet végezhetett el Radó, de nem alakult ki gólhelyzet. 
Az első félidő utolsó perceiben meddő mezőnyjáték volt a jellemző.
A szünetben a pályamunkások végig azon dolgoztak, hogy az egyre több vizet letolják a gyepről. Nem volt túl sikeres ez a tevékenység.
46’ – Az intenzív esőzés tovább folytatódott, akárcsak a meccs is. Artner Tamás változtatott, Schimmer helyett, de nem a helyén Németh Márió a pályán.
50’ – Mennydörgés és villámlás. Mi jöhet még?
58’ – Kecskés óriási lövését hárította Rózsa. 
63’ – Nekünk nem megy a játék, ugyanakkor a Paks taktikusan focizik. Hrepka le, Gyurján be! 
70’ – Húsz perccel a vége előtt a Haladás valamennyi cserelehetőségét kihasználta, most Iszlai jött le és Medgyes szállt játékba. 
73’ – Bartha kísérletezett egy távoli bombával, de Rózsa résen volt ezúttal is. 
Ezt követően a Paks is lebonyolította mindhárom cseréjét. 
90’ + 1’ – Németh Márió távoli lökete a kapufán csattant, nincs szerencsénk, nem tudtunk egyenlíteni.
90’ + 3’ – Vége a meccsnek, igaz, hogy irreális körülmények között, de sajnos elszálltak dobogós reményeink, az eső és a Paks ezúttal legyőzte a Halit. 

 

 

 

 

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére