Vízilabda: szombaton az OSC következik

Szita Róbert - Fotó: • 2016. november 18., péntek •
A bajnokság hatodik helyén álló OSC otthonába látogat a negyedik helyezett AVUS. A szombathelyi csapat 2 ponttal előzi meg vendéglátóját.
Vízilabda: szombaton az OSC következik

Az OB I/B-s vízilabda-bajnokságban szereplő szombathelyiek kapusa, Horváth Alex bizakodó.  

Természetesen győzelmet várok. Azt gondolom, csakis rajtunk múlik, hogy mennyi esélyünk lesz. Ha úgy játszunk, ahogyan már megmutattuk, hogy tudunk és egymásért küzdve csapatként játszunk, akkor nem lehet probléma és, akkor egy pillanatig sem lehet kérdés a 3 pont sorsa.

Sajnos az előző két meccs nagyon nem sikerült és nem alakult jól, ezért mindenki nagyon akarja és várja a győzelmet. Bátran mondhatom a csapat nevében, hogy mindent megteszünk ennek érdekében, hiszen ez az utolsó esélyünk arra, hogy idegenből "raboljunk" 3 pontot az alapszakasz során – ezt nyilatkozta honlapunknak a kiváló kapus.

A csapat ,,rutinrókája”, Karácsonyi Vazul hajtós, pörgős meccsre számít. 


Maximálisan támogatni akarom a csapat munkáját, fegyelmezett precíz védekezést, jól kontrollált rapid támadást kell mutatnunk, emellett én is hozzá szeretném tenni a magam kis plusz dolgait! Mindenképpen egy brusztos pörgős meccsre számítok. Az OSC-t elég dinamikus csapatnak tartom. Ami a végső eredményt meghatározza, hogy melyik csapat tud a legjobban "csapat”-ként játszani, mennyire leszünk fegyelmezettek, milyen mértékben őrizzük meg a hideg vérünket. Azt gondolom, fizikálisan felkészültünk a megmérettetésre, és, ha mentálisan is odafigyelünk, akkor mindenképp egy jó meccset játszhatunk és miénk lehet a 3 pont – fogalmazott Karácsonyi Vazul. 

Az OB I/B 9. fordulójában, az A-HÍD-OSC Újbuda – AVUS meccs szombaton 11 óra 15 perckor kezdődik a fővárosi Nyéki utcai uszoda 33 méteres medencéjében. Az eredmény alakulását kövesse velünk!

közösség

további frisss

lap tetejére