Vízilabda: Matajsz Márk a vereség ellenére is elégedett

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté és a szerző • 2016. október 03., hétfő •
A minimális vereség után, mától kettőzött erővel készülnek a szombathelyi pólósok.
Vízilabda: Matajsz Márk a vereség ellenére is elégedett

A csütörtök esti meccs helyszínéről ITT tudósítottunk az AVUS Dunakanyar-Waterpolo elleni OB I/B-s vízilabda meccséről, ezután kértük meg a vezetőedzőt, értékelje a szombathelyiek első bajnokiját.

Ezt a meccset nagyon jól kezdtük, vezettünk, 2-3 góllal is, aztán – akárcsak a hazai nyári tornán – kijöttek a rutintalanságunkkal együtt járó hibáink. Könnyű gólokat kaptunk, ajándékoztunk is gólt az ellenfélnek, emellett nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását Vogel 4 perces kiállítása és a kérdéses 5 méteres is. Ennek ellenére felálltunk, újra feljöttünk, a végén még egy emberelőnyös helyzetünk is akadt, amely, ha nem kifelé, hanem befelé pattan a kapufáról, akkor döntetlent értünk volna el.

Összességében elégedett vagyok a csapattal, hiszen, ha ezt a játékstílust tudjuk a továbbiakban is képviselni, akkor nem lehet probléma – nyilatkozta honlapunknak Matajsz Márk.

Hétfőn újra edzésbe állnak az aligátorok és, mint Matajsz Márk elmondta nekünk, kettőzött erővel készülnek a következő bajnoki meccsükre, mely szintén nem lesz egyszerű, hiszen a feljutásért épp a kispestiek ellen harcoltak nagyot a szombathelyi pólósok. Az AVUS együttese már csütörtökön felutazik Budapestre, és a szombati bajnoki előtt edzőmeccset is játszanak Matajsz Márk ,,fiai”.  

A vízilabda OB I/B 3. fordulójában, október 8-án Alfa SC-AVUS meccset rendeznek Kispesten.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére