Szoros meccsen kaptak ki az aligátorok: Dunakanyar Waterpolo - AVUS 15-14

Szita Róbert helyszíni tudósítása • 2016. szeptember 29., csütörtök •
Első OB I/B-s meccsén óriási küzdelemben szenvedett minimális vereséget Matajsz Márk csapata. Az aligátorok szentendreiek elleni vízilabda-csatáját élőben közvetítettük a helyszínről.
Szoros meccsen kaptak ki az aligátorok: Dunakanyar Waterpolo - AVUS 15-14

Dunakanyar Waterpolo - AVUS 15-14 (3-5, 5-4, 3-2, 4-3)

Leányfalu, OB I/B, 2. forduló

Sajnos a 4 perces kiállítás eldöntötte a meccset. 

4. negyed: a negyedik ráúszásnál a vendéglátók hozták el a játékszert. És már vezetnek is...Aztán szándékos szabálytalanságért 4 perces kiállítással sújtották a mieinket, és most minden kifelé pattan nekünk, ők pedig bedobják, már 13-11. A 4 perces emberelőny nagyon megviselte a mieinket, és Takács Kristóf is hibázott ziccerbenm majd Juhász Máté szépített, 13-12. Újabb hazai találat emberelőnyben, megint kettővel mennek, 14-12. Kutasi Rómeó szépített, újra nyít a meccs, 14-13, de már csak 2 perc van vissza. 5 méteressel megint ők vezetnek kettővel, 15-13. Takács Kristóf gólja megint azt jelenti, hogy csak 1 a különbség, 15-14. Egyetlen perc maradt hátra. Időt kért a szombathelyi mester, de ez nem használt már, maradt a 15-14. 

3. negyed: harmadszor is elhoztuk a labdát. Már a 2. perc elején keigyenlítettek a szentendreiek, 9-9. Jobban kezdta a ,,Kanyar" a 2. félidőt, de Ekler újra bebombázta, 9-10. Hajmási András újra eredményes, így megint helyreállt a rend, 9-11. Újra közel kerültek a szentendreiek, 10-11 a negyed közepén az eredmény, majd 2 perccel a vége előtt, megint egál, 11-11. Ekkor jött el pillanat az újabb időkérésre, Matajsz Márk elmagyarázta a tutit - reméljük! Egyenlő állsánál fordulunk rá az utolsó negyedre. 

Szünet

2. negyed: megint miénk a labda, de nem tudunk gólt dobni az első támadásból, ugyanakkor a hazaiak szépítettek, 4-5. Aztán már az egyenlítő gólt is bedobták, de Ekler megint jókor jött és jókor dobott nagy gólt, 5-6. Aztán Kurucz növelte a fölényt, 5-7. Megint szépítettek a hazaiak, 6-7. Kutasi Rómeó hatalmas gólja újra 2 gólos előnyt jelent, 6-8. Takács Kristóf is beköszönt, már 3 az előny, 7-9. Szépítettek megint a hazaiak, szoros a meccs, 8-9. 

1. negyed: a mieink hozták el a labdát és az első találat is a szombathelyieké, Ekler Bendegúz révén vezetünk, aztán 1 perccel később ő lőtte a másodikat is, 0-2. Gyorsan jött a szépítés, 1-2. Vladimir Cvetic távoli bombája révén újra kettővel vezetünk, 1-3. Erre is hamar jött a ,,hazaiak" válasza, 2-3. Cvetic már a másodikat lőtte a 6. percben, 2-4. Sok a gól. Az utolsó percben szépítettek a szentendreiek, ekkor Matajsz Márk időt is kért. Használt is, hiszen Hajmási András gyönyörűű gólt rgasztott bal kézzel a felső sarokba, 3-5. 

Az aligátorok a Horváth A. - Hajmási, Cvetic, Ekler, Kurucz, Takács K., Kutasi összeállításban szállt medencébe. Csereként eddig Karácsonyi Vazul, Juhász Máté és a kapus Kovács B. kapott szerepet. A mintegy száz szurkoló kiváló időjárási körülmények között, 22 fokos nyári melegben tekintheti meg a meccset. 

A meccs előzményeiről ITT már olvasshattak, most nézzük, mi valósul meg a valóságban. 

17.55 - Jó estét és aligátor-gólokban gazdag kiváló sportélményt kívánok minden kedves sportrajongó olvasónknak.  

közösség

további frisss

lap tetejére