Vízilabda: küzdelmes vereségek a Fedett uszodában

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: aligator.hu • 2017. február 04., szombat •
Hiába küzdöttek erőn felül, a serdülő- a gyermek- és az ifimeccset is elveszítették az aligátorok.
Vízilabda: küzdelmes vereségek a Fedett uszodában

A vendég BVSC-Zugló kérésére nem szombat délután, hanem délelőtt, illetve kora délután csapott össze egymással a két klub serdülő,- gyermek és ificsapata. Emiatt aztán csak 14 órakor nyitott ki a nagyközönség előtt az uszoda, szurkolók viszont szép számmal buzdították a szombathelyi pólósokat. 

A BENU fiú országos bajnokság serdülőmeccsén 8-18-ra szenvedtünk vereséget, a mieink góljait Ekler Bendegúz és Baranyai Ákos (4-4) szerezték. Az AVUS a 12., a BVSC pedig a 3. helyen várja a folytatást. 

A BENU fiú országos bajnokság gyermekmeccsén súlyos verést kapott a szombathelyi gárda, 5-22 lett a vége, a mieinknél Szabó Bence Benjámin, Ekler Zsombor, Polgár Gábor, Makrai Kornél és Fatalin Tamás lőtt 1-1 gólt. A BVSC a 4. helyen, az AVUS pedig sereghajtóként folytathatja majd. 

A BENU fiú országos bajnokság ifjúsági meccsének első negyedében 1-2 volt a vendégek javára, aztán 3-6-tal fordultak a Matajsz Márk vezetőedző által irányított szombathelyi ifik.

A harmadik negyedben sokáig nem jegyezhettünk fel találatot, majd a játékrész 4. percében Ekler Bendegúz szépített, 4-6. Ezt követően egy védekező kézről szerencsétlenül pattant a labda a mi hálónkba, Kovács B. nem védhetett, majd újra Ekler B. szépített 5-7. 

A negyedik negyed Juhász Máté találatával indult, 6-7, majd Kovács Barna hárította a védhetetlent, de a következő három fővárosi ellentámadásnál már ő is tehetetlennek bizonyult, 6-10. Aztán egy mesteri akció végén Doma Péter tartotta életben a reményeket, 7-10, de a következőú hazai kiállítás utáni emberelőnyös helyzből lőtt BVSC-góllal sajnos eldőlt a meccs, 7-11. A vége előtt 2 perccel Juhász Máté még szépített, 8-11, de ez már kevés gyógyír volt a sebre,  hiszen még kétszer beköszöntek a vendégek, akik így 8-13-ra győztek. 

A Fedett Uszodában megrendezett ifi meccs után a BVSC átvette a vezetést, a mieink a 10. helyen állnak. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére