Kiütés a medencében: AVUS - Alfa SC 20-6

SzR - Fotó: Tóth Arnold • 2016. december 10., szombat •
Idei utolsó bajnoki meccsén a sereghajtót fogadták a szombathelyi vízilabdázók, és a tabellán elfoglalt helyezésnek megfelelően nagyon megverték a vendégeket. Juhász és Ekler is 5-5 alkalommal vette be az Alfa kapuját.
Kiütés a medencében: AVUS - Alfa SC 20-6

AVUS - Alfa SC - ESMTK 20-6 (3-1, 4-2, 8-1, 5-2)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett Uszoda, 150 néző

Egy percig sem volt kérdéses a meccs kimenetele, kiütés lett a vége, büszkén vonulhat megérdemelt pihenőjére az AVUS, folytatás február 25-én, újra itthon! 

4. negyed: Hajmási András folytatja a gólgyártást, majd Rompos szépített emberelőnyből, 16-5. Doma Péter is betalál, majd Gábor szépít szabadból, aztán a fiatal center, Kurucz Barna már a tizennyolcadikat vágta be, 18-6. Meglesz a 20 gól??? A tizenkilencediket Doma szerzi és még mindig hátravan 3 perc...Egy kis gólcsend, majd 30 másodperccel a vége előtt Juhász Máté tette fel az i-re a pontot, Máté ötödik gólja az AVUS huszadik gólját jelentette, hatalmas különbség, 20-6. Csordás mefint kitett magáért, most Hajmásiba kötött bele, végleg cserével kiállították őt is, K.O a medencében, vastaps a vége!

3. negyed: Rompos szépített, majd Takács K. a kapufára vágta az 5 méterest, szerencsére Galambos újra visszaállítja a 4 gólos különbséget. Ekler szenzációs, már 4 találatos, aztán Cvetic is betalált, 10-4. Öröm vízilabda: Cvetic, Juhász és újra Ekler, már 13-4, KIÜTÉS, és még hol a vége?! Takcs Kristóf gólja, aztán megint Juhász Máté, neki a negyedik találata ez, már 15-4!!! Ezt a negyedet szinte hihetetlen, de 8-1-re nyerték Matajsz Márk ,,fiai", fanatasztikus az erőnlétünk!

Szünet.

2. negyed: Persze, hogy mi hoztuk el a labdát, legközelebb akkor szólok, ha nem. Ekler lő hatalmas gólt, majd Romps szépít, 4-2. Juhász Máté is feliratkozik a gólszerzőink közé, a védelmünk is kiváló, 5-2. Kórösi révén jött közelebb az Alfa, 5-3. Ekler Bendegúz meccs elesz ez? Már a harmadik tallatát szerzi a fiatal pólós. Aztán Juhász Máté is megduplázza eddigi teljesítményét, már most eldőlt a meccs? 7-3 a szünetben. A negyed krónikájához tartozik, hogy az alfás Vágit végleg cserével kiállították. 

1. negyed: Annak ellenére, hogy az első támadás kiamaradt, Cvetic már bebombázza, 1-0. Aztán az a Csordás egalizál, aki az őszi szegedi meccsen súlyos sérülést okozott a mi Jeneinknek, 1-1. Támádunk folyamatosan, de nem tudunk újabb gólt lőnei, ezért Matajsz Márk időt kér. Használt  akis pihenő, mert Hajmási, majd Ekler révén magabiztos az előny a negyed végén, 3-1.  

Már zajlik a bemutatás, a mieink a Horváth A. - Hajmási, Karácsonyi, Cvetic, Takács K., Kurucz, Kutasi összeállításban szállnak a medencébe. 

10.55 - Szép napot és szombathelyi gólokban gazdag mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére