Vízilabda a Tófürdőn: AVUS - Kaposvár 12-8

Szita Róbert helyszíni tudósítása • 2016. szeptember 10., szombat •
Az I. Aligátor Kupa első meccsén Matajsz Márk ,,fiai" simán győztek
Vízilabda a Tófürdőn: AVUS - Kaposvár 12-8

AVUS - Kaposvár 12-8 (3-1, 3-1, 2-4, 4-2)

Az AVUS csapatában Horváth Alex kapus kivételével mindenki szerepet kapott, így Kovács Barnabás, Juhász Máté, Hajmási András, Polcsik Máté, Úr Valér, Takács Kristóf, Vladimir Cvetic, Karácsonyi Vazul, Kutasi Rómeó, Kurucz Barnabás, Doma Péter, Sági Benjámin és Ekler Bendegúz is medencébe szállhatott.

Az első negyedben a gólszerzőink Takács Kristóf (2) és Juhász Máté voltak, 3-1-re vezettünk. 

A második negyedben büntetőből szépítettek a kaposváriak, 3-2, majd Karácsonyi Vazul szép taláélata jelezte, az AVUS bizony győzni akar, 4-2. Vladimir Cvetic rátett még egy lapáttal, így már 5-2 az állás, aztán Kutasi Rómeó révén már a hatodik labda is a kaposváriak hálójában táncol, 6-2.

Szünet.

A harmadik negyed elején gyorsan szépítettek, majd fel is zárkóztak a vendégek, Németh Levente dobta a gólt, 6-3, majd 6-4 lett. Ezt követően Sági Benjámin nyugtatott meg mindenkit, az AVUS a jobb csapat, 7-4. Ezután újra szépítettek a kaposváriak, majd Takács Kristóf büntette meg az ellenfél kapusánsk kiállítását, 8-5. Ebben a játékrészben jobb volt a vendég együttes, 2-4-re nyerték a negyedet, 8-6  

A negyedik negyedben Ekler Bendegúz kezdte meg a gólgyártást, 9-6. Kutasi Rómeó lőtte a tizediket, majd Karácsonyi Vazulk a tizenegyediket, 11-6. Ezt követően szépítettek a kaposvároak, 11-7, majd Matajsz Márk kért időt. Sági Benjámin eredményes 5 méteresével már 12-7 volt ide. Az utolsó percben még szépítettek a vendégek, aztán már nem történt semmi, sima győzelmet arattak az aligátorok, 12-8 maradt a vége!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére