Veszprém, Közgáz pipa – jöhet a Balatonfüred

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 12., vasárnap •
Idegenben is hengereltek a szombathelyi röplabdások, ezúttal a fővárosban.
Veszprém, Közgáz pipa – jöhet a Balatonfüred

Egy kemény alapozást követően, hazai környezetben kezdte a másodosztályú női röplabda bajnokság rájátszását a Haladás VSE-Sportiskola. Dr. Mucsi Péter tanítványai teljesen más fokozaton játszott a Veszprém ellen, így senkit nem lepett meg a Sugár úti sportcsarnokban, hogy alig egy óra alatt elintézték a vendégeket Bokor Lauráék.

Szombaton viszont már a fővárosban kellett pályára lépniük a szombathelyieknek a Közgáz otthonában. Félő volt, hogy a hosszú út rányomja a zöld-fehérek játékára a bélyeget és akár meglepheti ellenfelét a pesti együttes. Szerencsére nem így történt.

Már az első szettben pontosabb játékkal rukkoltak ki a vasi lányok. Veszélyesnek bizonyultak a nyitások, amellyel nem igazán tudott mit kezdeni a vendéglátó csapat. A szombathelyiek támadásban és védekezésben sem ismertek pardont, így rövid úton lezárták a párharcot és szett vesztesség nélkül abszolválták a második találkozót. A Haladás VSE továbbra is menetel és a következő fordulóban a Balatonfüred ellen kell bizonyítaniuk a vasi röplabdásoknak, hogy a bajnoki címre ők a legesélyesebbek.

dr. Mucsi Péter vezetőedző: Sajnos több játékosok sérült volt a héten, így nem tudtuk elvégezni az előre eltervezett munkát. Ennek ellenére nem lehet panasz a lányokra, mert az első perctől kezdve maximálisan koncentráltak és motiváltak voltak az utolsó pillanatig. Ezzel a találkozóval részben a Balatonfüred ellen is készültünk. Büszke vagyok a játékosokra, mert a kért taktikai elemeket megcsinálták és a mérkőzést hullámvölgyek nélkül tudtuk le.

Mely játékosa nyújtott kiemelkedőt a Közgáz ellen?

Édes teher, hiszen mindenki, aki pályára lépett hozzátette a magáét a sikerhez. Ha mindenképpen ki kell emelnem, akkor legyen Horváth Dóra, Fazekas Szilvia és Dancsecs Nikolett.
 

Közgáz – Haladás VSE-Sportiskola
0-3
(11, 11, 15)

Haladás: Horváth Dóra, Pető Tamara, Mohl-Benesóczky Anna, Merklinné Zubor Enikő, Bokor Laura, Dancsecs Nikolett.
Liberok: Farkas Barbara, Zoltán Anna.
Csere: Fazekas Szilvia, Varga Réka, Marton Gabriella, Majczán Lili, Dabronaki Emese, Sövegjártó Eszter.
Vezetőedző: dr. Mucsi Péter
Edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád

 

közösség

további frisss

lap tetejére