Félgőzzel is hengerelt a Haladás női röplabda együttese

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 05., vasárnap •
Az alig hatvan percig tartó találkozó végén megérdemelten zúgott a vastaps a Sugár úti sportcsarnokban.
Félgőzzel is hengerelt a Haladás női röplabda együttese

A magabiztos alapszakaszbeli teljesítményének eredményeképp az első helyről várhatta a másodosztályú női röplabdabajnokság rájátszását a Haladás VSE-Sportiskola. Vasárnap késő délután a Veszprém együttese látogatott a vasi megyeszékhelyre azzal a céllal, hogy megnehezítsék a zöld-fehérek dolgát.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban. Bokor Laura ütéseire nem volt ellenszere a vendégeknek, így korán lépéselőnybe kerültek a szombathelyiek. Mucsi Péter időkéréssel és cserékkel frissítette csapatát, amely húsz perc játékot követően megnyerte az első szettet. A folytatásban a vendégek szereztek pár pontos vezetést, de a timeout a lehető legjobbkor érkezett és a feljavult centerjátéknak már nem találta ellenszerét a Veszprém. Hiába a vendégek minden erőfeszítése, a második játékot is a hazaiak húzták be. A harmadik szettre pedig teljesen összeesett a vendég gárda. A Haladás játékosai tetszés szerint szereztek pontokat, míg Mucsi Péter igyekezett minden játékosának lehetőséget adni.

dr. Mucsi Péter vezetőedző: Egy alapozást követően futottunk neki a mérkőzésnek, emiatt kissé fásultan mozogtunk a találkozó elején. Ezután viszont felpörgettük a ritmust és minden csapatrészben ellenfelünk feje fölé nőttünk. Igyekeztünk mindenkinek játéklehetőséget adni, illetve több pozícióban kipróbálni a lányokat, hogy megtaláljuk a legerősebb felállásunkat. Egyébként a mai produkciót tekintve mindenki hozzátette a magáét, ezért ez a győzelem a csapategység diadala volt.

Haladás VSE-Sportiskola - Veszprém
3-0
(25-16, 25-19, 25-17)

Haladás: Horváth Dóra, Pető Tamara, Mikos Patrícia, Merklinné Zubor Enikő, Bokor Laura, Dancsecs Nikolett.
Liberok: Farkas Barbara, Zoltán Anna.
Csere: Varga Réka, Dabronaki Emese, Marton Gabriella, Majczán Lili, Horváth Kata, Vécsey Veronika.
vezetőedző: dr. Mucsi Péter
edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére