Valódi steakre vágyik? Akkor az Old Postban a helye!

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 07., szombat •
Évtizedes tapasztalat, személyre szabott ételek, nemzetközi minőség – az Öreg Posta méltó hírnevére.
Valódi steakre vágyik? Akkor az Old Postban a helye!

Szombathelyen nem egyszerű a hamisítatlan pub érzést megtalálni, de aki a Hefele Menyhért és a Kiskar utca között található, 2005-ben nyílott Old Post Pub&Steakhouseba látogat, garantáltan nem fog csalódni. Már a látvány is önmagáért beszél. A polcokon körbe több, mint 600 söröskorsó található, egytől –egyig kuriózumnak számítanak, a tulajdonos, Vörös Róbert édesapja gyűjtötte őket évtizedeken át. Még az 1972-es, híres müncheni olimpia hivatalos korsóját is megtalálhatjuk kiállítva. Az asztalokon pedig egész nap frissen sütött sós stangli és káposztás pogácsa várja a betérőt.

A pubok egyik alapvető meghatározója a sörkínálat. Az Old Postban három különböző csapolt sör közül választhatunk. Kettő állandó, a világos és a félbarna cseh Staropramen, a harmadik helyen azonban mindig változó fajtákkal találkozhatunk. Jelenleg egy belga különlegesség, a Hoegaarden került csapra, de nőnap környékén például meggysört is választhatnak a hölgyvendégek.

A megújult étlap központi elemét a különböző steak-ek jelentik. Teljesen egyedi mindegyik rendelés, ugyanis a kedves vendég maga választhatja meg a sütés fajtáján kívül a szószt és a köretet is. Így biztosan a saját ízlésvilágának legmegfelelőbb kombinációt szolgálják fel neki. Emellett különleges sör- és borkorcsolyák, „férfias” méretű burgerek, valamint saláták, tészták, sőt, mexikói csemegék teszik teljessé a kínálatot. Természetesen a magyaros ételekért rajongóknak sem kell a szomszédba menniük, rájuk ugyanúgy gondoltak, mint a vegetáriánusokra és a gyerekekre.

A konyhában Németh Tibor a chef, aki már 22 éve süti a húsokat rendületlenül, igaz, korábban a siófoki vendégek örömére tette ezt, a Golden Bridge Steakhouseban. A neve egyszerre garancia a minőségre, az autentikus ízvilágra és az állandó megújulásra.

Igazi Öreg Postás a hangulat szombat esténként, amikor saját dj-vel a 80-as évekbe röpítik vissza a bulizni vágyókat. Az egyszerre akár ötven fős, céges rendezvények helyszíneként is kiváló Old Post Pubban a hangulat futball mérkőzések idején hág a tetőfokára, ugyanis az óriási képernyőn látható izgalmas jelenetekkor egyszerre élhetik át a vendégek a közös szurkolás nyújtotta élményeket és a baráti társasággal történő iszogatás pozitív hatásait.

Több helyről lehet hallani, hogy a boltok kényszerű vasárnapi zárva-tartásának bevezetése óta a vendéglátó ipari egységek forgalma érezhetően nőtt. Így van ez az Old Post Pubban is, ezért mostantól már akár vasárnap is áldozhatunk a cseh, magyar, vagy épp amerikai gasztronómiai élvezeteknek. Ha valami különlegesre vágyik Szombathely szívében, ha „Egy korty Prágára”- ahogy a honlapon olvasható, ha a steak szerelmese, vagy társasággal szeretné felhőtlenül múlatni az időt, az Old Post Pub&Steakhouseban garantáltan megtalálja számítását.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére