Ütős lett a Voler Mouche új klipje, a Secret Dances

frisss.hu • 2016. március 17., csütörtök •
Nem csak új klip, új hang is van a szombathelyi zenekar háza táján. Mágedli Maja énekesnő jött, látott, és győzött.
Ütős lett a Voler Mouche új klipje, a Secret Dances

Megszokhattuk már, ha a Voler Mouche-nak új klipje készült el, azt nem bízzák simán csak a Youtube-ra, megadják a módját a premiernek. Most is a Savaria Mozi nagytermének gigavásznát használták új klipjük, a Secret Dances bemutatóhelyéül.

A csapat elmondta, a dalnak jó pár verzióra létezett már, nemrég vették elő újra a mostohagyerekként kezelt szerzeményt, amire vadiúj bőrt húztak. A szerző Szarvas Péter, akiről köztudott, nem csak gitározni, hanem dalt szerezni is remekül tud.

A dal felmelegítése egybeesett azzal a döntéssel, hogy megkérték az amúgy nagyon tehetséges szombathelyi énekesnőt, Mágedli Maját, működjön közre az elkészítésében. Maja aztán új énekdallamot írt rá, de Szarvas Péter, Miski Ádám és a hangmérnök Scheer Viktor közösen döntött a végleges hangszerelésről. Az eredmény a szokásos minőség, profi hangzás és egyedi stílus. A klipet Miski Ádám rendezte, aki elmondta az elkészítés során nem csak a zenekar szíve-lelke Horváth Eszter volt segítségére, hanem a stylist is, Sustik Kriszta, aki hatásos ruhát tervezett Majának. 

Sőt, az eddigi Voler-hangzás kiegészült a Camerata Pro Musica tizennyolc vonósának játékával, amitől még belevalóbb lett a dal.

A dal nem csak az új hang és az új hangzás miatt különbözik a többi eddigi Voler-szerzeménytől, most a tánc is központba került. A kiváló operatőri munkának köszönhetően egy kortárs tánc elevenedik meg klipben Horváth Zita táncos jóvoltából. 

közösség

további frisss

lap tetejére