Unatkozó fiatalok dobálták az autókat a Rohonci úton

Frisss/VMRK - fotó: facebook • 2017. április 03., hétfő •
A rendőrség közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.
Unatkozó fiatalok dobálták az autókat a Rohonci úton

Akinek autója van, legyen akár 15 éves, amelyre hosszú ideig spórolt, esetleg örökségből vásárolt egy új négykerekűt, biztosan nagy becsben tartja. sajnos nap, mint napos eset, hogy a parkolóban rongálják meg a kocsit, a kerekeit, vagy a fényezését.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a néhány héttel ezelőtt történt diákcsíny tovább gyűrűzik. Ezúttal szabályosan közlekedő autókat dobáltak meg fiatalok, veszélyeztetve ezzel a sofőrök és utasaik életét. Ilyen esetben az anyagi kár, szinte másodlagos kérdéssé változik.

Egyik olvasónk jelezte, hogy szombat este az unalomtól, esetleg az alkoholtól hajtva vettek bátorságot tettükre és több autót megdobtak kövekkel.

Megkerestük az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy ők mit tudnak a történtekről. Először reménykedtünk, hogy a Fő téri késeléshez hasonlóan rémhírről van szó, azonban a választ olvasva lehervadt a mosoly arcunkról.

"Állampolgári bejelentés érkezett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2017. április 1-jén. A bejelentő elmondta, hogy Szombathelyen, a Rohonci úton két fiatal kövekkel dobálja a forgalomban résztvevő járműveket.  Az ügyben közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított."

közösség

további frisss

lap tetejére