Újra vízbe száll az AVUS és győzni akar a Cegléd ellen

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. április 29., szombat •
A múlt heti döntetlen után a 2. helyezett szombathelyi vízipólósok a 6. helyezett ceglédiekkel küzdenek meg. Matajsz Márk ,,fiai" továbbra is veretlenek maradnának hazai környezetben.
Újra vízbe száll az AVUS és győzni akar a Cegléd ellen

Teljes erővel zajlik a vízilabda OB I/B-ben a rájátszás az 1-8. helyért. Az alapszakasz-győzelem után, a rájátszás 1. fordulójában döntetlennel ért véget az AVUS – BVSC-Zugló meccs. ITT már megírtuk, hogy Matajsz Márk vezetőedző mit gondolt a múlt heti döntetlen után és mit szeretne a Cegléd ellen látni.

Az alábbiakban két AVUS-játékos várakozásait olvashatják el.  

Takács Kristóf: a múlt heti mérkőzés után, van mit javítanunk. A gyakorlások jól mentek a héten, ez önbizalomra adhat okot. Szeretnénk győzni és kiszolgálni a lelkes közönségünket. 

Juhász Máté: kemény mérkőzésre számítok, sajnos eddig csak egyszer találkoztunk a ceglédiekkel, akkor is egy U23-as kupán, ahol csapatuk elég hiányos volt, úgyhogy nincs sok tapasztalatunk ellenük. Ha a múlt szombatihoz hasonló teljesítményhez jobb védekezést tudnánk hozzátenni, akkor elégedett lennék.

Ha nyer a csapat én már boldog vagyok. Tény és való most van rajtunk egyfajta "édes" teher a hazai veretlenségünkkel kapcsolatban, de mi szombat este is ugyanúgy a végsőkig küzdünk majd.

Az AVUS – Ceglédi VSE meccs 19 óra 30 perckor kezdődik a Fedett uszodában. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére