Új ösztöndíjprogram indul a szombathelyi diákoknak

vkriszti-HCs • 2014. november 07., péntek •
A Szombathely szeret! program a KÖSZ – Közlekedéskultúra Alapítvány és számos partnerük (pl. Vasi TIT, BFI, Savaria Szimfónikusok, OLE Alapítvány, Szombathely MJV Diákönkormányzata, Éhen Gyula Kör, stb.) több éves együttműködő munkájának eredménye. Az Éhen Gyula Akadémia és Ösztöndíj Szombathely város közösségének összetartozását, értékeit mutatja, és kapocs a jövő nemzedékeihez.
Új ösztöndíjprogram indul a szombathelyi diákoknak

Az Éhen Gyula Akadémia és Ösztöndíj a szombathelyi diákok számára fontos természetbeni juttatásokat és foglalkozásokat tartalmaz, helytörténeti, kommunikációs, életviteli, nyelvi, társadalmi, szakmai továbbképzések, sport, jogosítvány, kultúra és rekreáció, stb. területeit ölelik fel, melyek többszázezer forint értéket képviselnek személyenként.

A pályázat feltételei, hogy valamelyik szombathelyi középiskolában legyen aktív jogvisznyod, 2015. december 31-ig betöltött 17. életév, a családban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladhatja meg a 100000 forintot, tanulmányi átlag az előző tanév végén minimum 3,0. A pályázat beadásának határideje: 2014. november 30.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére