Táncos sikerek, sikeres táncosok

SzR - Fotó: Erlitz Anita • 2016. március 15., kedd •
A hosszú hétvégén sem pihentek a Pro- Art TS szombathelyi párosai. 2 arany, 1 ezüst és 2 bronzérem, valamint minden páros döntős helyezése a zalaegerszegi verseny mérlege.
Táncos sikerek, sikeres táncosok

Hétfőn, Zalaegerszegen rendezte meg a 10 éves Press Dance TSE immár hagyományosnak mondható klubközi versenyét. A Városi Sportcsarnok adott otthont az egész napos versenynek, ahol délelőtt a standard, délután pedig a latin versenyeken mérhették össze a párosok a tudásukat. 

Az egyesület legfiatalabb versenyzői Oláh Dániel és Pénzes Sára junior I D latin táncokból 6. helyezést szerzett, míg standard táncokból dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. 

Ifi kategóriában 3 páros versenyzett. Oláh Kristóf és Novák Csenge C latin táncokból 6., míg standard táncokból 1. helyezést ért el. 

Al- Hakim Kerim és Vass Virág C standard és latin táncokból is a dobogó 3. fokára állhattak.

Techtinger Márton és a Hirschler Júlia E latin kategóriában nagy küzdelemben épp csak lemaradt a dobogóról és a 4. helyet szerezték meg.

Felnőtt kategóriában 1 páros mérettette meg magát. E latin kategóriában Pérger Balázs és Fonnyadt Rebeka ezüstéremmel tért haza.

 

közösség

további frisss

lap tetejére