Tánc: országos bajnok a szombathelyi páros

SzR • 2016. április 03., vasárnap •
Szombaton Szekszárd adott otthont a Magyar Táncsport Szövetség által rendezett ,C’ és ,B’ 10 tánc országos bajnokságoknak, melyeken a Pro- Art TS versenyzői, Herczeg Attila tanítványai ezúttal is kitűnő eredményeket értek el.
Tánc: országos bajnok a szombathelyi páros

A hosszú versenynapon közel 300 páros versengett egymással délelőtt klubközi versenyeken, délután pedig 7 korosztályban, 11 kategóriában. Az országos bajnokságon a Pro- Art TS versenyzői kitűnő eredményeket értek el - értesült honlapunk Pekovits Judittól.

A klubközi versenyeken Oláh Dániel - Pénzes Sára páros a junior I D kategóriában, standard táncban a 4., latin táncban pedig az 5. helyen végzett. Megméretették magukat az idősebb korosztályban is, itt standard kategóriában 4., míg latinban a 11. helyet szerezték meg. 

Oláh Kristóf és Novák Csenge duó a junior II C kategóriában standardben a dobogó 2. fokára állhatott, míg latinban a 9. helyet szerezte meg. 
Techtinger Márton - Hirschler Júlia páros az ifi E latin kategóriában a döntőben 6. helyen végzett, míg Pérger Balázs - Fonnyadt Rebeka páros a felnőtt latin E kategóriában épp csak lemaradva a döntőről, a 7. helyen zárt. 

Délután az országos bajnokságok következtek, ahol a párosok a 10 tánc bajnoki címekért küzdhettek. Két korosztály három osztályában képviseltette magát a szombathelyi klub. Ifi C osztályban Al- Hakim Kerim és Vass Virág a döntőben óriási csatában az 5. helyet szerezte meg. Junior II C osztályban az Oláh Kristóf- Novák Csenge páros az előkelő 2. helyen állhatott a dobogón, ugyanakkor a junior II B osztályban a Krizsán Dominik - Nagy Réka Anna páros országos bajnoki címmel öregbíthette Szombathely város hírnevét és gyarapíthatta táncos sikereit.

 

közösség

további frisss

lap tetejére