Szemtelen csaj másolja a híres utazó blogger fényképeit

Tóth Eszter/metro.co.uk • 2016. november 15., kedd •
A barna hajú bombázó egy kicsit átértelmezte a követés fogalmát.
Szemtelen csaj másolja a híres utazó blogger fényképeit

Képzeld el, hogy böngészés közben az Instagramra feltöltött képeiddel teljesen megegyező fotókkal találkozol, csak épp nem te vagy rajtuk, hanem valaki más. Így járt Lauren Mullen, a híres utazó blogger, aki @gypsea_lust néven osztja meg több, mint 600.000 rajongójával, hogy épp merre jár a világban.

Párjával, Jackkel imádják felfedezni a különféle kultúrák sajátosságait és remekül beállított képeken pózolva adják át az élményt a monitor előtt ragadt követőiknek. De ugye a hírnévnek mindig megvannak az árnyoldalai.

Megjelent a színen egy titokzatos barna hajú hölgy, @diana_alexa, aki ugyanazokat a helyeket látogatja meg, mint Lauren. Ugyanazoknál az épületeknél ugyanolyan ruhában és pózban készíttet magáról fotókat, mint a szőke blogger. A hölgy már több, mint húsz @gypsea_lust képet másolt le. Járt Görögországtól kezdve Marokkón keresztül a Szaharáig mindenfelé.

Lauren nem volt rest írni egy üzenetet szó szerinti követőjének, amire csupán annyit kapott válaszként, hogy ha azt szeretné, hogy ne másolják a képeit, ne mutogassa őket. A bloggernek azzal nincs is problémája, ha valaki ugyanazokra a helyekre utazik, és ugyanott fényképezik. „Ugyanolyan helyeken fotózkodni nem ugyanaz, mint teljesen lemásolni valaki másnak a képeit."

"Ez a csaj egy kicsit el van tévedve” – írta az oldalán. Azt nem tudjuk, mi lesz Lauren következő lépése az ügyben, de az biztos, hogy először megpróbálják egymás között elrendezni a dolgot.

Minden esetre, mi mindkét hölgyet nagyon szívesen nézegetjük…

közösség

további frisss

lap tetejére